Foto: Shutterstock
Lai gan katram ir savi veidi, kā atbrīvoties no ikdienas raizēm un nastas, absolūtu mieru noteikti var gūt, relaksējoties kādā spa procedūrā. Šoreiz esmu izvēlējusies piecas relaksējošas procedūras, kuras noteikti liks pacelties spārnos.

Oriģinālo rituālu "Ziedu ceremonija" piedāvā "Verdant Eco SPA". Divas stundas garā spa procedūra sākas ar tonizējošu skaistuma zālīšu ievadrituālu un vitaminizētu visa ķermeņa pīlingu, ar svaigi pagatavotu ziedlapiņu un ogu skrubi. Pēc tam seko stundu gara relaksējoša ķermeņa masāža ar speciālu un dabisku aroma eļļu kokteili, kā arī sejas masāža ar siltām aromātisko ziedu pindām un ādu atjaunojošu vitamīnu sviestu.

Foto: Privātais arhīvs

Meža laumas "Wild Berry SPA" dzīvesprieku atjauninošu un revitalizējošu rituālu piedāvā"Elizabetes SPA". Spa rituālā ietilpst piena un meža ogu vanna ar vitamīniem un bērnības vasaras smaržu dzīvespriekam, sejas tvirtumu veicinoša sejas masāža ar liftinga efektu, kā arī atslābinoša ķermeņa masāža ar "Wild Berry" losjonu. Neizpalikt arī bez ādu barojoša un dziļi mitrinoša ķermeņa ietīšanas pasākuma ar "Wild Berry" meža ogu jogurtu. Relaksējošās procedūras noslēgumā tiks piedāvāta garda tēja.

Foto: Shutterstock

"Spa Debess" veselības un skaistumkopšanas centra trumpis ir dažādas dūņu procedūras. Viena no tām – spa procedūra ar Zeiļu ezera dūņu aplikācijām. Šai procedūrām nav tikai nomierinošs efekts, bet tā arī veiksmīgi cīnās ar celulīta izpausmēm, padarot ādu gludu un tvirtu. Dūņas uzlabo arī arteriālo asinsriti, procedūras laikā tiek veicināta limfas attece un samazināta tūska. Tāpat tiek novērstas un mazinātas dažādas dermatoloģiskas kaites, kā arī procedūra aizkavē novecošanās procesus. Šajā spa procedūrā ietilpst ķermeņa pīlings, dūņu aplikācija visam ķermenim ar Zeiļu ezera dūņām, kā arī ķermeņa masāža.

Foto: Shutterstock

Salons "Marly Estetica" piedāvā vulkānisko-karsto akmeņu masāžu. Masāža ar šiem akmeņiem ir īpaša, jo akmeņi iedarbojas uz organismu ar savu elektromagnētisko starojumu ne tikai uz konkrēto ādas laukumu, bet arī caur nervu sistēmu raida impulsu uz citām ķermeņa zonām. Masāžai izmanto vulkānu izvirdumu akmeņus, kas atbrīvo no stresa, uzlabo vielmaiņu, kā arī asins un limfas cirkulāciju. Šī nomierinošā masāža arī labvēlīgi iedarbojas uz sirds un asinsvadu, hormonālo un gremošanas sistēmu.

Foto: Shutterstock

Arī atpūtas un SPA centram "Magnolia" ir, ko piedāvāt. No daudzajām spa procedūrām, pieteikties var arī uz rituālu "Austrumu gaisotne". Tajā ietilpst karsēšanās aromasaunā, nomierinoša zemūdens masāža, pīlnigs ar jūras sāli, kā arī relaksējoša masāža ar siltu mandeļu un rozmarīna ēterisko eļļu. Pēc austrumnieciskās gaisotnes, atpūta pie tējas un uzkodām.

Foto: Shutterstock

Piesakies procedūrām ar interneta platformas ToBook.lv palīdzību, kurā bez liekiem pūliņiem vari rezervēt sev vēlamo pakalpojumu vien pāris minūšu laikā. Palutini sevi biežāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!