Foto: Publicitātes foto

Turpinot sejas kosmētikas kategorijas attīstību, 'Stenders' sortimentā iekļāvis trīs jaunus produktus lūpu kopšanai ikdienā – Dzērveņu, Rožu un Kafijas krēma lūpu sviestus. Produkta galvenā sastāvdaļa ir 100 % Āfrikas Šī koka sviests, kas ir viens no vērtīgākajiem dabā atrodamajiem augu sviestiem. Tā portālu "Delfi" informē zīmola pārstāvji.

"Lai iegūtu augstvērtīgo izejvielu, 100 % dabisko Šī sviestu, sadarbojamies ar vienu no vadošajām Zviedrijas  laboratorijām, kur sviests nonāk tieši no tā ieguves vietas - Āfrikas. 'Stenders' laboratorijā, izmantojot īpašu termo tehnoloģiju, tas tiek apstrādāts, lai viegli klātos un sniegtu vēlamo mitrinošo efektu," stāsta 'Stenders' laboratorijas vadītājs Aleksandrs Gurkovskis.

"Aromāti tika izvēlēti balstoties uz esošajām produktu līnijām - papildinot Dzērveņu un Rožu līnijas, savukārt, Kafijas krēma aromāts tika izvēlēts balstoties uz produkta izstrādes grupas veiktajiem pētījumiem - kā izrādās, Kafijas aromāts ir viens no pieprasītākajiem pasaulē un ļoti iecienīts jo sevišķi lūpu produktos," uzsvēris uzņēmuma vadītājs Jānis Bērziņš.

Visi produkti papildināti ar vērtīgām sastāvdaļām. Dzērveņu lūpu sviests bagātināts ar dzērveņu kauliņu eļļu, Rožu lūpu sviesta sastāvā iekļauta augstvērtīga rožu esence, kas iegūta no rožu ziediem Antālijas reģionā. Kafijas krēma lūpu sviests satur kafijas eļļu, kas papildus mitrina lūpas.

Zīmola produktus var iegādāties ne tikai Latvijā, bet vēl 22 pasaules valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!