Foto: Shutterstock
Šauras lūpas ir viens no iemesliem, kāpēc daudzas sievietes nejūtas pārliecinātas par savu ārējo izskatu un daļa no viņām sāk vērst skatu adatu virzienā. Taču "Pure Wow" skaidro, ka arī mazo lūpu īpašniecēm ir iespēja tās uz brīdi padarīt apjomīgākas, neķeroties klāt injekcijām.

Lūk, trīs soļu plāns, kā vienkārši un ātri lūpām piešķirt pilnīgāku skatu!

Pirms ķeries klāt meikapa uzklāšanai, ar mīkstu, ūdenī samitrinātu lupatiņu tās ieteicams "pamasēt". Izmanto apļveida kustības, tādējādi veicinot asins cirkulāciju, kas uz brīdi piešķirs tām apjomu.

Pēc tam ķeries klāt lūpu mitrināšanai. Uzzied pamatīgu kārtu lūpu balzāma, atstāj pāris minūtes nožūt un tikai tad uzklāj izvēlēto krāsu. Lai tās izskatītos pilnīgākas, lūpas nepieciešams visu laiku saglabāt mitras, tāpēc šis ieteikums īpaši attiecas uz dāmām, kuras iecienījušas matētās lūpu krāsas.

Tāpat neaizmirsti, ka vakara skaistumkopšanas rituāli neaprobežojas tikai ar sejas nomazgāšanu un krēma uzklāšanu. Arī lūpas nakts laikā ieteicams palutināt ar kādu barojošu līdzekli, kas ļaus tās vieglāk kopt ikdienā.

Citi praktiski ieteikumi

Lai lūpas izskatītos pilnīgākas, īpaša uzmanība jāpievērš kontūru veidošanai. Šauru lūpu īpašniecēm labs palīgs var būt speciālais zīmulis – velc kontūru nedaudz pāri dabīgajai lūpu līnijai, šādā veidā apmānot aci un radot šķietami lielākas lūpas.

Ja gadījusies kāda neprecizitāte, lietojot lūpu zīmuli, ņem talkā konsīleri, kas palīdzēs defektus novērst (vairāk par tā lietošanu lasi šeit).

Tāpat ieteikumu sarakstā minama regulāra skrubīša lietošana, kas palīdzēs lūpām izskatīties dzīvīgākām. Skrubi no cukura, olīveļļas un medus vari pagatavot arī pati. Kā tas paveicams, uzzini te.

Atceries, dāmām ar šaurām lūpām jācenšas uzmanība pievērst lūpu platākajai daļai jeb vidum. Tieši tāpēc ieteicams pašā vidū uzvilkt nelielus lūpu spīduma triepienus.

Zemāk apkopotajos rakstos lasi vairāk par lūpu krāsas toņa izvēli, uzklāšanu un ilgākas noturības saglabāšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!