Foto: Shutterstock
Nolako, pāris reizes uzpūt un gaidi – šo nelaužamo trīsvienību izbaudījusi katra sieviete, kura pati veidojusi sev manikīru. Tā kā gaidīšanas laiks var būt visnotaļ ilgs, dāmas nereti pasteidzas ar ikdienas darbu turpināšanu, tādējādi sabojājot perfekto krāsojumu. Lai nekavētu laiku un saglabātu izcilu manikīru, "Pure Wow" iepazīstina ar vienkāršu paņēmienu, kā tos ātri nožāvēt.

Pirms ķeries klāt nagu lakošanai, sagatavo bļodu ar vēsu ūdeni, kā arī pievieno vēl pāris ledus gabaliņus. Ūdenim nevajag būt ledus aukstam, taču vēsākam par remdenu.

Pēc tam izvēlies krāsu un lako nagus kā ierasts – vienā, divās vai vairākās kārtās. Kad tas izdarīts, atstāj tos uz pāris minūtēm neskartus, lai nedaudz pažūst dabīgā veidā.

Kad nagi nolakoti, uz divām, trim minūtēm ieliec pirkstu galus aukstajā ūdenī. Noteikti nav jāliek visa plauksta, lai nejustu diskomfortu. Kad norādītais laiks būs pagājis un izcelsi pirkstu galus laikā, redzēsi, ka uz nagiem būs palikušas mazas ūdens pilītes. Tas liecina, ka laka ir nožuvusi. Aukstā temperatūra liks nagu lakai nožūt daudz ātrāk, tādējādi ieekonomējot laiku un saglabājot perfektu manikīru.

Turpinājumā iepazīsties ar "Viņa" arhīva materiāliem, kā nagus padarīt stiprus, noņemt gēla nagu laku mājas apstākļos, saglabāt ilgāku noturību un citām aktuālām tēmām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!