Sākot no košām krāsām un strīpām gan apģērbā, gan aksesuāros un beidzot ar fliteriem, kas pamanāmu padarīs arī ikdienišķāko džemperi, šopavasar aktuālas ir neskaitāmas modes tendences, ko itin viegli iespējams iekļaut arī ikdienas apģērbā. Rūtiņas darba apģērbam, atkailināti pleci kokteiļu vakaram ar draudzenēm, ērti un vienlaikus eleganti džinsi nedēļas nogalei… Šie un citi modes trendi apkopoti nelielā pavasara modes ceļvedī, ko piedāvā Glamour.com.

Skaties, baudi un plāno, kā atsvaidzināt, savu pavasara garderobi, jo augstās modes odziņas šosezon patiešām ir valkājamas arī ikdienā!

Rišas un romantika

Rišas ir viens no sievišķīgākajiem akcentiem, kādu iespējams ieviest savā apģērbā un tēlā kopumā. Izvēloties šādas detaļas, pievērs uzmanību, lai pārējais apģērbs un aksesuāri, kā arī matu sakārtojums un grims būtu gana askētiski un ļautu izcelties galvenajam akcentam, neradot pārspīlētu koptēlu.

Rūtis

Lai gan rūtains apģērbs daudziem saistās ar skolēnu vai strādnieku formām, konkrētais raksts ir integrējams arī ikdienas garderobē. Izvēlies rūtainas bikses vai blūzi un sagaidi pavasari dzīvespriecīgākā noskaņojumā!

Paaugstināta un savilkta josta

Šorti, bikses un svārki šosezon būs īpaši moderni, ja izcelsies ar paaugstinātu un savilktu jostasvietu, tai it kā veidojot rišas. Papildini tēlu ar oriģinālu jostu, vienlaikus izceļot arī vidukļa līniju!

Fliteri, gliteri un mirdzuma efekts

Kurš teicis, ka ikdienā nedrīkstam ģērbties koši un mirdzoši? Padari arī parastāko darbdienu par svētkiem, izvēloties apģērbu ar fliteriem! Svārki, tops, kleita – apģērbi piesātinātā Burgundijas, zaļā un tumši zilā vai sudrabainā un melnā krāsā, rotāti ar mirdzumiem, izskatīsies gan stilīgi, gan eleganti, neradot pārspīlētu efektu.

Ziedu raksti un koši toņi

Ja vēlies izskatīties košāka, taču spīduma efekts šķiet pārāk liela uzdrīkstēšanās, izvēlies apģērbus ziedu rakstos – izteiksmīgas puķes, piesātināti toņi… Kas gan vēl vairāk spēs uzburt pavasarim tik vajadzīgo dzīvesprieku?

A photo posted by Sumeyra Uysal (@sumeyrauysal) on Feb 29, 2016 at 7:00am PST

Atkailināti pleci

Lai radītu seksīgu tēlu, ne vienmēr jāizvēlas vien izteiksmīgs dekoltē izgriezums. Un arī atkailināta mugura ir savā ziņā jau nedaudz noiets etaps. Tā vietā šosezon savā izskatā vari iekļaut apģērbus ar atkailinātu plecu daļu. Tie izcels kakla līniju un padarīs tavu tēlu sievišķīgi koķetu, vienlaikus izskatoties arī gana mūsdienīgi.

Kas jauns džinsu pasaulē?

Šosezon izvēlies džinsa apģērbus neparastās krāsās, tekstūrās un piegriezumos. Tāpat vari variēt ar jostasvietas augstumu, kabatu novietojumu un citām detaļām. Modē ir viss, kas neliek izskatīties parasti.

Pidžama, kas nav pidžama

Jau iepriekšējās sezonās savu uzvaras gājienu modes pasaulē sāka apģērbi, kas vizuāli līdzinās nakts veļai. Kā zināms, arī šovasar par vienu no sezonas hitiem atzītas kreklkleitas uz lencītēm, rotātas ar mežģīnēm. Tomēr tās nebūt nav vienīgais adaptētais apģērbs, ko iekļaut savā garderobē. Arī blūzes un kimono, kas vizuāli līdzinās pidžamu krekliem un halātiņiem, ir sezonasmust have prasība. Mūsuprāt, lielisks veids, kā dienas gaitā just mājas omulību un komfortu.

A photo posted by DudesnDivas (@stylingdnd) on Jan 6, 2016 at 1:22am PST

Bikses ar platām starām

Lai gan šis apģērbs vairāk piestāvēs slaida un gara auguma īpašniecēm, bikses ar platām starām un pazeminātu jostasvietu tomēr ir atzītas par pavasara sezonas aktualitāti. Atliek vien pieskaņot augstpapēžu laiviņas, baltu kreklblūzi, un pilsētnieciski šarmants tēls būs radīts.

Smalkas līnijas

Blūzes ar smalkām līnijām, vizuāli atgādinot vīriešu kreklus, šosezon iederēsies arī sievietes garderobē. Turklāt šādā stilā var būt ieturēti ne tikai krekli un blūzes, bet arī kleitas, svārki, topi un pat bikses.

Plisēts audums

Ja vēlies izcelt savu sievišķību ar romantiski bezrūpīgi tēlu, izvēlies plisētus svārkus vai kleitiņu un kombinē to ar raupjākas tekstūras apģērbiem, piemēram, adītu jaku. Jāpiebilst, ka krītošais audums glaimos arī pilnīgāka auguma īpašniecēm, padarot stāvu vizuāli slaidāku.

A photo posted by @christie_ferrari on Feb 29, 2016 at 12:17pm PST

Sportiskais tīkliņš

Lai gan par tīkliņa krekliem vairums no mums vien pasmīn, tos tomēr ir iespējams iekļaut savā ikdienas tēlā, turklāt, panākot lielisku efektu. Izvēlies tīklveida auduma kreklus, kleitas, svārkus un džemperus, tēlā savā garderobē ieviešot arī sportiskas notis.

Līnijas, strīpas un svītriņas

Ierastās līnijas, kas redzamas uz dažādiem audumiem, šosezon izceļas ar īpaši spilgtām krāsām. Ja plāno iegādāties jaunu mēteli vai svīteri, vari to padarīt par sava tēla galveno elementu, apģērbam rotājoties košās līnijās, strīpās un svītriņās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!