Foto: Publicitātes foto
Matu griezumam ir jābūt ne vien stilīgam un mūsdienīgam, bet arī jāpiestāv tā nēsātājai. Izvēloties griezumu, ir jāņem vērā gan sejas forma, gan pieres augstums, vaigu kaulu slīpums un dažādi citi faktori. Protams, visprātīgāk rīkosies, dodoties pie speciālista, kas palīdzēs izvēlēties tieši tev piemērotāko variantu, bet ir vairāki griezumi, kas piestāv dažāda vecuma sievietēm.

Ja vēlies jebkurā vecumā izskatīties stilīgi un mūsdienīgi, iepazīsties ar "Marketium" piedāvātajām matu griezumu idejām, kas noderēs gan divdesmitgadniecēm, gan viņu mammām un pat vecmāmiņām.

20 +

A post shared by Hairstyles (@hair.style) on Feb 27, 2017 at 4:50pm PST

A post shared by Sarah_LouWho (@sarah_louwho) on Jan 30, 2017 at 6:30am PST

Divdesmitgadnieces var atļauties dažādus drosmīgus eksperimentus, aizbildinoties ar jaunības dullumu. Ja tev ir 20, tad vari droši eksperimentēt gan ar matu krāsu, gan dažādām neordinārām formām – neviens tevi par to nenosodīs. Ja tev patīk īsi griezumi, tad vienkārši piešķir izvēlētajam variantam nedaudz dumpiniecisku noti.

30 +

A post shared by Natalie Peacock (@coloristnat) on Jan 27, 2017 at 2:54pm PST

Sasniedzot 30 gadu slieksni, trakulīgos krāsu eksperimentus vajadzētu atstāt pagātnē, pretējā gadījumā tu riskē nokļūt kritikas krustugunīs. Ja vien negribi katru rītu celties stundu agrāk, tikai lai ieveidotu matus, labāk izvēlies viegli veidojamus griezumus.

40 +

A post shared by Haircut_tr (@haircut_tr) on May 22, 2016 at 12:10pm PDT

Četrdesmit gadu vecumā sievietes bieži vien cenšas izskatīties jaunākas, nekā to rāda pases dati. Lai panāktu šādu efektu, nenāks par ļaunu tēlam piešķirt viegli nevērīgu šiku, piemēram, izvēloties matu sakārtojumu ar šķietami pavirši pāršķirtu celiņu. Šajā vecumā ir īpaši svarīgi izvēlēties tieši tavai sejas formai piemērotu matu garumu, kas padarīs to jauneklīgāku.

50 +

Piecdesmitgadniecēm, izvēloties griezumu, ir jācenšas atrast zelta vidusceļu. Speciālisti iesaka šī vecumposma dāmām neizvēlēties pārāk īsus un pārāk garus griezumus. Piemērots matu garums atstās tavu patieso vecumu noslēpumā tītu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!