Foto: Publicitātes foto

Tradicionālā Rīgas modes nedēļa jeb Riga Fashion Week šopavasar norisināsies no 30. marta līdz 3. aprīlim. Tās ietvaros savas 2016.–2017. gada rudens – ziemas sezonas kolekcijas prezentēs gan ārvalstu modes mākslinieki, gan Latvijas vadošie dizaineri un modes zīmoli.

Modes nedēļā piedalīsies Natālija Jansone, Anna Led, "Amoralle", "Narciss", Katya Katya Shehurina, "Nóló", "Mareunrol's", Alexandra Westfal, "IN by Inga Nipane", "One Wolf" un "QooQoo", kā arī šīs sezonas debitants – modes zīmols "Tanti". Šosezon pirmo reizi modes nedēļas programmā paradīsies arī Latvijas bērnu modes zīmolu skates – "Aristocrat Kids", "Lazy Francis" un "Paade mode".

Rīgas modes nedēļā piedalīsies arī vairāki ārzemju modes dizaineri un zīmoli: Ludmila Kislenko no Ukrainas, Lilija Larionova no Lietuvas un "Pohjanheimo" no Igaunijas. Tās laikā notiks ne tikai profesionālās dizaineru modes skates, bet arī dažādas prezentācijas un modes ballītes. Pilna Rīgas modes nedēļas 24. sezonas programma ir pieejama pasākuma mājaslapā.

Savukārt šeit vari laimēt ielūgumus uz modes nedēļas gaidītākajām skatēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!