Foto: Instagram
Nenoskanējis modinātājs, iegrimšana darbos vai teju nokavēts pasākums – tie ir tikai daži no gadījumiem, kad jābūt gatavai vienā mirklī. Šādās stresa situācijās bieži vien nespējam saprast, ko īsti uzģērbt, lai nebūtu jāiegrimst garā apģērbu saskaņošanas procesā. Lūk, pieci viendaļīgie apģērbi, kas ļaus no mājas iziet vienā mirklī.

Tiesa, apģērbu saskaņošana bieži vien var aizņemt diezgan daudz laika, tomēr ne vienmēr gozēšanās skapja un spoguļa priekšā ir iespējama, lai atvieglotu šos stresa pilnos mirkļus, "Theeverygirl" atgādina par vienkāršajiem apģērba gabaliem.

Kreklkleita

Jau iepriekš vēstījām, ka kreklkleita ir viens no tiem apģērbiem, kam jābūt ikvienas sievietes garderobē, jo tas ir unikāls apģērbs, ko uzģērbt var teju vienmēr.

Izvēloties sportiskus brīvā laika apavus un piemeklējot kādu ērtu mugursomu, iegūsi ērtu un šiku sportiskā garā veidotu tērpu, kas noderēs ikdienas skrējienam. Taču tikpat labi vienkāršo kleitiņu saskaņo ar elegantām kurpēm, rokassomiņu un kādu glamūrīgu aksesuāru, iegūstot vieglu eleganci.

A photo posted by Marleny Casado (@mcasado18) on Jul 31, 2016 at 11:52pm PDT

A photo posted by Micaela Meyer (@micaela_meyer) on Jul 30, 2016 at 6:53pm PDT

A photo posted by A muse in U (@melinagrce) on Jul 12, 2016 at 3:51am PDT

Džinsa kombinezoni

Tāpat lielisks apģērbs ir džinsa kombinezons. Tiesa, daudzas to var asociēt ar bērnību un bezgaumīgu, tomēr vērts saprast, ka tā ir diezgan karsta aktualitāte. Veido rotaļīgu tērpu, izvēloties spēlēties ar krāsām, bet tikpat labi izvēlies baltos sporta apavus, kas tik eleganti saskan ar teju jebko. Vari būt arī nedaudz drosmīgākā un izvēlēties augstpapēžu kurpes.Šoreiz visa tēla atslēga būs izvēlētie apavi.

Viendaļīgie šortu kostīmiņi

Kādai nedaudz vasarīgākai un siltākai dienai lieliski noderēs kāds viendaļīgais šortu kostīmiņš, kas arī ir viena no vasaras nepieciešamākajām apģērbu detaļām.

A photo posted by LOOKBOOK (@lookkbookk) on Aug 1, 2016 at 10:28pm PDT

"Maxi" kleita

Šī kleita var noderēt, pošoties uz kādu pasākumu, jo ar minimālāko piepūli, vari izskatīties diezgan eleganti. Nedaudz krāšņāka un lietišķāka auduma kleita savienojumā ar augstpapēžkurpēm vai brīva, nepiespiesta un ikdienišķā kopā ar sporta apaviem – tu tik un tā izskatīties šarmanti.

A photo posted by FASHIONAMBIT (@fashionambit) on Jul 31, 2016 at 10:33pm PDT

Bikškostīms

Arī viendaļīgie bikškostīmi izpelnījušies neapstrīdamu vietu dāmu garderobē. Atliek vien izvēlēties pareizos aksesuārus un apavus – lielisks komplekts katras gaumei ir gatavs.

A photo posted by SAZAN (@sazanhendrix) on Jul 31, 2016 at 5:34pm PDT

A photo posted by WORLD FASHION (@shlabfashion) on Jun 16, 2016 at 9:58pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!