Foto: instagram.com/pauladeiros/saraw_bgr/maliakeana
Februāris ir mirklis starp aizgājušo ziemas un gaidāmo agrā pavasara sezonu. Brīdis, kad, šķiet, varam atvilkt elpu un sagatavoties jauniem modes piedzīvojumiem. Tomēr es vēlos iedrošināt februāri uzskatīt par iespēju atvērt līdz galam drēbju skapja durvis un 28 mirkļos pārsteigt pašai sevi – vai izaicinājumu pieņemsiet?

Mēneša pirmajā nedēļas nogalē droši atslābinies un sāc to ar nevīžīgu izskatu un lielizmēra biezajām jakām, kuras ļauj noslēpties no februāra dzestruma. Lielas šalles, kas nekārtīgi apliktas ap kaklu, "oversize" džemperis un mati uz ātru roku savīti improvizētā mezglā.

Dažas dienas februārī noteikti iesaku pievērsties klasiskām vērtībām – melnam tērpam un rūtīm. Rūtis būs viena no "must have" tendencēm arī pavasarī. Veidojot eleganto tēlu, droši pievieno kādu pavasarīgu sastāvdaļu kā, piemēram, ziedu rakstus, košu aksesuāru vai spilgtu lūpu krāsu.

Kas būtu februāra mēnesis bez Valentīndienas? Svētki, kas jāatzīmē ne tikai 14.februārī, bet katru dienu. Tomēr, tos gaidot, patīkami, ja pāri izvēlas saskaņotus tērpus – tas vienmēr ir modē. Un ar pāriem es domāju arī labāko draudzeni, ar kuru aiziet uz ballīti vienotā kopskatā. Protams, šo svētku sauklis ir sarkanā krāsa! Iesaku izvēlēties sarkanu kostīmu vai kombinezonu, kas šobrīd izskatīties aktuālāk par ierasto kleitu. Ja sarkanā krāsa ir nogurdinājusi, nākošā labākā izvēle ir elegantais bordo.

Starp citu, tendence, par kuru tev noteikti jāuzzina – ultra violets, 2018.gada gada krāsa. Aktualitāte, ko es neļauju atlikt uz vēlāku! Violets fantastiski izskatīsies, ja to kombinēsi ar tik iemīļotajiem pasteļtoņiem.

Nedēļas nogales un brīvdienas droši pavadi sportiskā izskatā, miksējot dažādus stilus un apdrukas. Šis ir lielisks laiks, lai to pavadītu, tīrot savu skapi un ļaujoties eksperimentiem ar dažādiem apģērbu gabaliem, par kuru eksistenci biji piemirsusi.

Lai gaumīgs februāris!

A post shared by What To Wear!? (@saraw_bgr) on Jan 17, 2018 at 4:28am PST

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled) on Aug 8, 2017 at 12:35am PDT

A post shared by What To Wear!? (@saraw_bgr) on Jan 22, 2018 at 1:03am PST

A post shared by Malia Keana (@maliakeana) on Jan 21, 2018 at 6:07am PST

A post shared by SoSUE (@sosuehamburg) on Dec 11, 2017 at 2:03am PST

A post shared by Sara Hennum (@sarahennum) on May 14, 2017 at 11:27am PDT

A post shared by Malia Keana (@maliakeana) on Nov 30, 2017 at 12:02am PST

A post shared by LOOKBOOK (@lookbook) on Oct 31, 2017 at 8:49am PDT

A post shared by Sadé (@sadesolomon) on Dec 27, 2017 at 8:08am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!