Foto: instagram.com/kristinrosedavis/stephaniezwicky/daniellegervino
Jau klāt aprīlis – otrais pavasara mēnesis, kas nozīmē, ka arvien vairāk atraujamies no ziemas un varam sākt izbaudīt sauli un siltās gaisa temperatūras. Gadalaiku un līdz ar tiem arī laika apstākļu maiņa pieprasa izmaiņas arī garderobē. Ko ģērbt šomēnes? Lūk, 30 idejas katrai mēneša dienai!

Tām, kuras vēl nav veikušas ģenerālo pavasara tīrīšanu savā drēbju skapī, ir pēdējais laiks ziemas drēbes iestumt skapju dziļākajos plauktos, bet priekšplānā sakārtot košus, raibus un pavasarīgi vasarīgus apģērba gabalus. Ja nezini, no kura gala ķerties klāt sava skapja saturam, lūk, padomu vācelīte kārtības ieviešanai garderobē.

Savukārt, ja esi ieplānojusi drīzumā papildināt savu apģērba klāstu, bet nezini, kā paspilgtināt savu personību un veidot savu stilu, tev varētu noderēt stilistes Kristas Timzes padomi. Piemēram, vai tu zināji, ka stils nav vienādojams ar sievišķīgumu un patiesībā nav nepieciešams dzīties pakaļ modes tendencēm? Vairāk lasi, klikšķinot te.

Aprīļa ierašanās arī nozīmē, ka jau pavisam drīz būs klāt bikini sezona, tātad ir laiks piestrādāt pie savas ķermeņa formas. Kā izrādās, tev nav katru dienu jānodarbojas ar fiziskajām aktivitātēm, lai iegūtu slaidāku vidukli, bet to ir iespējams panākt arī piecu minūšu laikā. Viss, kas tev jāzina, – kā apģērbu izmantot savā labā. Elementārus ģērbšanās knifus, kas augumu padarīs vizuāli slaidāku, meklē šeit.

Turpinājumā vari smelties idejas, ar kādiem aksesuāriem, jauninājumiem vai kombinācijām uzfrišināt savu garderobi.

Lai stilīgs aprīlis!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!