Foto: instagram.com/liketoknow.it/sincerelyjules/liketoknow.it
Tropiskās naktis un tveicīgās dienas bija neatņemama jūlija sastāvdaļa, un pirmā augusta puse solās būt tikpat vasarīga. Divas trešdaļas vasaras jau aizvadītas, taču tieši augusts ir laiks, kad paspēt realizēt visas siltā gadalaika ieceres, izvēloties stilīgas un sezonai atbilstošas apģērbu kombinācijas.

Vienalga, vai dodies uz dārza ballīti, izbraukumā ar riteni, plāno pavadīt pēcpusdienu pie jūras vai romantisku vakaru divatā – visu pasākumu var sabojāt nepareizi izvēlēts apģērbs. Taču tā ir tikai monētas viena puse, jo arī pareizo sezonas krāsu, rakstu un aksesuāru izvēle liks tev izskatīties satriecoši. Šajā stāstu kolekcijā esam apkopojuši visu par un ap modi vasarā, pieminot, kas šogad saucams par modes tendenci, kā arī sniedzot padomus, kā izvēlēties atbilstošākās apģērbu "odziņas" tieši tev.

Augustā saki "jā" vējā plandošām kleitām, viendaļīgajiem peldkostīmiem (īsta vasaras aktualitāte), baltās krāsas vienkāršajai, taču žilbinošajai elegancei, strīpu, rūtiņu un ziedu rakstiem, kā arī dažādiem eksperimentiem. Tāpat šovasar ir modē savu tēlu atsvaidzināt ar uzkrītošiem aksesuāriem un pītajām somām, kuras lieliski izskatīsies, gan dodoties uz pludmali, gan arī uz piektdienas vakara tikšanos ar draudzenēm.

Nav vērts sūkstīties par karstumu, jo rudens vairs arī nav aiz kalniem, kad no skapja sāksim celt laukā mēteļus, šallītes un zābakus.

Esi koša un izbaudi augustu!

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Jul 22, 2018 at 1:32pm PDT

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Jul 21, 2018 at 9:54am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!