Foto: Shutterstock
Balts krekls ir viens no apģērba gabaliem, kas iederēsies katrā gadalaikā, kā arī tam var pieskaņot gan svārkus, džinsus, gan ādas jaku un šortus. Iedvesmojoties no portāla "Realsimple", "Viņa" pēta – kā valkāt un izvēlēties klasisko vērtību jaunās un radošās dvesmās.

Sasien vai ietinies kreklā

Brīvi krītošu balto kreklu ir iespējams sasiet vai ietīties tajā tā, ka klasiskā izskata apģērba gabals, izskatīsies pilnīgi jaunā veidā. Piemēram, kamēr vēl siltums lutina, uzvelc augstā tipa džinsu bikses un sasien balto kreklu ap nabas rajonu, lai kustoties mazliet pazib āda. Savukārt vēsākos vakaros izvēlies ievīstīties lielākā kreklā, ko vari sasiet dažādos veidos, piemēram, tieši pāri zīmuļa veida svārkiem.

Meklē neparastus siluetus

Kad dodies uz apģērba veikalu pēc nākamā baltā krekla (parasti tieši šo kreklu mīļotājiem vajadzīgi vairāki eksemplāri), lūkojies pēc neparasta silueta, piemēram, platākām piedurknēm vai kolorītām detaļām, kas atsvaidzina vienkāršo apģērba gabalu.

Izvēlies kārtu kārtas

Baltais krekls ir unikāls arī tajā ziņā, ka to ir viegli savienot ar citām detaļām, piemēram, izvēlēties to valkāt virs citiem krekliņiem vai kleitām. Savukārt vēsākā periodā – koptēlā šarmanti iederēsies baltā krāga, kas izlīdusi virs siltā džempera.

Meklē košus un pārdomātus aksesuārus

Aksesuāru izvēle īpašas galvassāpes nerada, ja tie jāpieskaņo pie balta krekla. Lielākoties klasiskajai vērtībai piestāv gandrīz viss, bet ieteicams uzmanīties no pārlieku daudz aksesuāru veidiem, lai koptēls izskatītos saskaņots un gaumīgs. Precīzi izvēlēta koša kaklarota vai somiņa piedos vajadzīgo noskaņu.

In search of coffee ☕️ Wearing gingham skirt from @lexilyla

A post shared by dawnyang (@dawnyang) on Apr 17, 2018 at 6:49am PDT

Paliekoša vērtība – klasisks salikums ar džinsu

Viens no vienkāršākajiem salikumiem, kas nesagādā nekādas īpašas rūpes, bet vienmēr izskatās lieliski – džinsa bikses, svārki vai šorti salikumā ar baltu kreklu. Izvēle to nēsāt kopā ar zilā džinsa auduma apģērba gabaliem var būt ātrs risinājums, piemēram, ja no rīta nav citu ideju, ko vilkt, dodoties ārpus mājas. Šī vērtība ir paliekoša un vienmēr būs modē, tāpēc izvēlies investēt savus līdzekļus tieši šajā klasiskajā salikumā.

Šajā rakstā uzzini, kāpēc balts krekls var būt lielisks gardeorobes papildinājums, ja ķermenis nav tikai kauli un āda, bet pārstāv kuplākas aprises.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!