Foto: Instagram
Klasiski darba kostīmiņi nešķiet nekas sevišķi aizraujošs tām, kurām patīk eksperimentēt ar modi. Bet, ja ir nepieciešamība ģērbties gana klasiski, kā neizskatīties garlaicīgi? Šoreiz piedāvājam aktuālus bikškostīmus, kas neatstās tevi vienaldzīgu.

Ja ir vaļa spēlēties ar krāsām, noteikti vareni fifīgi var izskatīties dažādu krāsu kostīmiņi. Piemēram, der ierasta piegriezuma žaketi un bikses iegādāties kādā neierastā tonī, un tērpam ir piešķirts pavisam cits "asums".

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Sep 5, 2017 at 7:06pm PDT

Gluži tāpat burvīgi izskatīsies apģērbs ar dažādiem akcentiem, piemēram, izšuvumiem. Nebaidies, ka kopskats varētu būt gana raibs – ja saskaņosi to ar neitrālu blūzīti un kurpēm, būsi trāpījusi tieši desmitniekā.

Lielu lomu spēlē arī tas, ar ko šo kostīmu saskaņo. Piemēram, ja nav sevišķu ierobežojumu, kā darbā ģērbties, interesanti paspēlēties ar brīvā laika garderobes detaļām. Pieskaņo pie kostīma iemīļoto t-kreklu.

Par pavisam citu koptēlu parūpēsies trešā kostīma daļa – veste. Varbūt izmēģināt arī šādu salikumu?

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Sep 6, 2017 at 8:10am PDT

Nozīme, protams, ir arī piegriezumam. Ja izvēlēsies, piemēram, bikses, kuru garums nesniedzas līdz potītēm, būsi ieguvusi jaunas vēsmas arī savā koptēlā un klasiskie kostīmi vairs nešķitīs tik garlaicīgi.

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Sep 26, 2017 at 12:08pm PDT

Skaidrs ir viens – ne vienmēr ir nepieciešamība līdz vīlītei visu saskaņot. Izvēlies katru apģērba gabalu nedaudz citādu.

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Sep 7, 2017 at 9:32am PDT

Runājot par dažādiem apģērbu salikumiem, izskatīsies eleganti, ja pieturēsies pie viena motīva. Piemēram, šajā apģērbu kombinācijā iespējams novērot to, ka baltā krāsa caurvij arī žaketi.

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Aug 1, 2017 at 4:31pm PDT

Visbeidzot – liela loma ir arī aksesuāriem. Arī tad, ja izvēlēsies klasiski melnu, pelēku vai zilu krāsu savam bikškostīmam, ar aksesuāriem vari panākt, ka kopskats nebūs garlaicīgs.

A post shared by ROSYL MEJIA (@rosylmejia) on Oct 9, 2017 at 8:00pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!