Foto: Reuters/Scanpix
Dziedātāja Bejonse ir viena no spēcīgākajām mūsdienu skatuves māksliniecēm. Viņa spēj apburt gan ar savu izkopto balss tembru, gan noslīpētajiem deju soļiem, kā arī prasmi sevi pasniegt maksimāli atmiņā paliekoši un, kā jau vairums skatuves mākslinieku, viņa izceļas arī ar savdabīgo gaumi un interesantajiem tērpiem.

Lai arī agrāk Bejonse sevi vairāk pozicionēja kā klasiskāku dāmu, pēdējā laikā, kā var spriest pēc mākslinieces video klipiem, fotogrāfijām vietnē "Instagram" un dažādu pasākumu apmeklējumiem, viņa sabiedrībā iziet daudz pikantākos, ekstravagantākos, kā arī tik specifiski modīgos tērpos, kas iet laikam pa priekšu.

Tomēr, kā jau īstai slavenībai, viņas tērpi gandrīz nekad netiek nepamanīti. Un nav īsti pat būtiski, vai viņa devusies uz kādu prestižu pasākumu vai vienkārši aizgājusi uz basketbola spēli – kameras un modes kritiķi vienmēr būs ievērojuši, kas gan Bejonsei uzģērbts.

Piemēram, pēc dažādiem pasākumiem, "Viņa" secināja, ka 2009. gads Bejonsei ir bijis minikleitu gads, jo mazās, teju niecīgās kleitiņās viņa sabiedrībai atrādījusies visu cauru gadu. Runājot par sarkanajiem paklājiem, tur dīvai labpatīkas atrādīties visai caurspīdīgās kleitās, kas knapi apsedz visas vajadzīgās vietas. Kā novērojām, brīvajā laika Bejonse labprāt izvēlas melnas cepurītes. Šķiet, ka tās viņa gadu gaitā ir patiesi iemīļojusi, jo tas kļuvis arī par viņas jaunā albuma "Lemonade" zīmogu, jo viņa cepurē novērojama kā videoklipos, tā arī tā ir neatņemama koncerttūres sastāvdaļa.

Šoreiz "Viņa" izvēlējusies dziedātājas desmitgades spilgtākos tērpus, kas dažkārt trāpījuši tieši desmitniekā, bet dažreiz, šķiet, apmaldījušies kaut kur modes džungļos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!