Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Skārleta Johansone ir viena no mūsdienu spilgtākajām aktrisēm, jo jau kopš 10 gadu vecuma gozējas kameru priekšā, plašāku atpazīstamību iemantojot pēc dalības slavenajā filmā "Pazudis tulkojumā". Kā jau jebkura plaši atpazīstama dīva, arī viņa bieži atrāda savus garderobes labumus uz sarkanajiem paklājiem.

Jāatzīst, ka Skārleta Johansone ir viena no ietekmīgākajām mūsdienu aktrisēm. Lai gan viņas privātā dzīve, skandāli un piedzīvotās likstas bieži vien ir bijušas pat pārāk publiskas, jāsaka, ka ar apģērbu simpātiskā aktrise necentusies izcelties.

Spriežot pēc apmeklēto pasākumu izvēlētajiem apģērbu komplektiem, viņa ir diezgan piezemēta, neizvēlas sevišķi uzkrītošus un ekstravagantus apģērba gabalus. Neuzkrītošas krāsas, klasiski piegriezumi. Tomēr, piemēram, 2007. gadā aktrise bijusi gana drosmīga, lai uzvilktu tīkliņzeķubiskes. Izpētot viņas garderobi uzmanīgāk, var just, ka mazā, melnā kleitiņa ir klasiska vērtība, ko Johansone ir patiesi iemīlējusi.

Lai arī aktrises stils nav sevišķi uzkrītošs, desmit gadi ir gana liels laika posms, lai paspētu ieģērbties kā košākās, tā kliedzošākas drēbēs un piedzīvotu stila labākos, kā arī neizdevušākos mirkļus.

Vairāk ar Skārletas Johansones dzīves līkločiem vari iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!