Foto: instagram.com/karinastylediaries/fashionpuglady
Neskatoties uz to, ka šogad Jāņu un Līgo dienās tiek prognozēts vēss laiks, skaisti ģērbties un iepriecināt sevi kaut uz pāris stundām ar gadalaikam atbilstošām tērpu kombinācijām it nemaz nav peļama ideja. Tā kā svinības lielākoties notiek brīvā dabā, lielisks variants – dažādu piegriezumu puķainas kleitas, rotaļīgi akcenti un gaišu krāsu apģērbs.

Nevar noliegt, ka jāņošanai cilvēki izvēlas dažāda veida apģērbu – vieni augstā cieņā tur tradīcijas, no skapja izceļot tautas tērpu, cits izvēlas lina auduma drēbes, bet vēl kāds dod priekšroku ērtam, ikdienišķam apģērbam, kurā varēs lustēt līdz pat rīta gaismai.

  • Par to, kāpēc lina auduma tērpiem piemīt īpaša vērtība, šajā materiālā stāsta zīmola "Burz" radošā komanda. 2018. gada pavasara/vasaras kolekciju, kurā zīmols turpina cildināt lina audumu, apskati šajā rakstā.

Kā zināms, ar laikapstākļiem ir kā ar bitēm jeb neko nevar zināt, tāpēc ceļa somā ieteicams likt dažāda veida un stila apģērbus, piemēram, garās kleitas, vienmēr noderīgos džinsa šortus, ērtu krekliņu, pēc krāsām vai stila atbilstošu jaciņu u.c.

Turpinājumā apskati dažādas drēbju kombinācijas, no kurām vari pasmelties ideju vai kādu īpašu detaļu savam jestro svinību tērpam!

A post shared by LIKEtoKNOW.it (@liketoknow.it) on Jun 17, 2018 at 3:00pm PDT

A post shared by LIKEtoKNOW.it (@liketoknow.it) on Jun 16, 2018 at 3:00am PDT

A post shared by LIKEtoKNOW.it (@liketoknow.it) on Jun 14, 2018 at 10:06am PDT

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Jun 15, 2018 at 5:08pm PDT

A post shared by LIKEtoKNOW.it (@liketoknow.it) on Jun 11, 2018 at 8:29am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!