Foto: DIEGO ZUKO
Par sievietēm piemītošo atkarību nemitīgi iegādāties arvien jaunas kurpes un somiņas dzirdēts daudz. Tomēr bieži vien pirktas tiek stilistiski līdzīgas lietas, tā garderobi nevis papildinot un "nodrošinoties visiem dzīves gadījumiem", bet to vienkārši piesārņojot. Šai sakarā piedāvājam "ELLE" izdoto "must have" rokassomiņu apkopojumu.

Klasiska melna soma ikdienai

Klasiskais stils un melnā krāsa ir mūsu uzticamākie sabiedrotie gan ikdienas, gan saviesīgu pasākumu garderobes komplektēšanā. Investē kvalitatīvā melnā somā, un tā kalpos patiesi ilgi, noderot visdažādākajiem gadījumiem!

Miesas krāsas rokassoma

Līdzīgi melnajai, to vari pieskaņot teju jebkādam apģērbam. Īpaši labi šāda tipa soma piestāvēs vasaras apģērbam.

Ikdienas clutch soma

Ja vēlies lietišķāku un modernāku tēlu, klasiskās rokassomas vietā izvēlies ietilpīgu askētiskas formas clutch somu. Tajā varēsi ielikt gan nepieciešamākās lietas, gan arī dokumentu mapi.

Metāliskas krāsas maciņš

Grezna rokassomiņa kā maks piestāvēs teātra un operas apmeklējumam, kā arī smalkām vakariņām, padarot tēlu sievišķīgu un elegantu.

Ietilpīga plecu soma

Tā noderēs, apmeklējot veikalus un tirgu, medēļas nogalēs, kā arī, dodoties garākās pastaigās un izbraucienos.

Kičīga rokassomiņa, ko pārlikt pār plecu

Somiņa, ko vari pārlikt pār plecu, ir lieliska izvēle, dodoties izklaidēties un dejot. Šosezon īpaši aktuālas ir somiņas ar pusgaru lenci, tām sniedzoties līdz viduklim, nevis gurniem.

Mantojums no vecmāmiņas

Ja tavai vecmāmiņai vai mammai ir piederējusi soma, kas savu kvalitāti nav zaudējusi arī mūsdienās, saglabā to! Lai gan vintage stils ir nedaudz zaudējis savu aktualitāti, gan mantotas rotas un apģērbi, gan rokassomiņas sievietes garderobē savu vērtību saglabās mūžam.

Koša un neparasta somiņa

Ar to varēsi atdzīvināt pat visparastāko tērpu, izskatam piešķirot rozīnīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!