Foto: Shutterstock
Nereti sievietes vēsajā periodā aizmirst, ka skapī atrodas ne tikai bikses, bet arī svārki. Turklāt tos var pielāgot dzestrajam laikam tikpat labi – vajadzīgi vien daži elementi, piemēram, zeķubikses, silti zābaki un pārējie apģērbi, un tēls ir gatavs. Iedvesmojoties no portāliem "Who what wear" un "Marie Claire", apkopojam vairākus vienkāršus veidus, kā un ar kādiem elementiem vēsajā periodā savā garderobē iekļaut svārkus.

Neordināras un atbilstošas zeķubikses

View this post on Instagram

A post shared by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) on Dec 3, 2018 at 10:32am PST

Lai arī kāda garuma un biezuma svārki ir tavā garderobē, atceries tiem pieskaņot atbilstošas zeķubikses. Tās var būt ne tikai melnā vai miesas krāsā, bet arī ar dažādām detaļām un izšuvumiem. Tomēr ņem vērā, ka zeķubiksēm ir jābūt pieskaņotām visam tērpam, piemēram, zābakiem, mētelim un sildošajiem aksesuāriem – cimdiem, cepurei un šallei.

Svārki un silts džemperis

View this post on Instagram

A post shared by Sonia Lyson (@sonialyson) on Dec 30, 2018 at 11:21am PST

Džemperi var lieliski pieskaņot džinsa vai cita auduma biksēm, taču arī ar svārkiem to vari nēsāt ne tikai atpūtas brīžos, bet arī, piemēram, darbā. Tāpat vari izvēlēties, kurš no apģērbiem – svārki vai džemperis būs noteicošais. Piemēram, ja svārki ir spilgtā krāsā, tad džemperi izvēlies piezemētākos toņos.

Mini svārki un klasiskās mežģīnes

View this post on Instagram

A post shared by Fashion Canadians (@fashioncanadians) on Dec 28, 2018 at 4:16am PST

Savukārt mini svārki var būt lielisks papildinājums ballītes tērpam, piemēram, savienojumā ar smalku blūzi no mežģīņu auduma. Šim apģērbam vēl vari pieskaņot klasisku žaketi, augstpapēžu zābakus un askētiskas rotas. Tomēr lielu uzmanību pievērs zeķubiksēm, lai tās būtu ne tikai pietiekami smalkas, bet arī toņu gammai atbilstošas.

Neordināri svārki un aktuālās modes tendences

View this post on Instagram

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Dec 20, 2018 at 5:16pm PST

Tāpat modē ir netipiski svārki neordināros audumos, kas saskaņoti ar aktuālajām modes tendencēm, piemēram, neglītajiem sporta apaviem. Saprotams, ka tie nebūs praktiski bargai un sniegotai ziemai, taču ielāgo – arī vēsajā periodā vari pielāgot apģērbu tā, lai tas būtu aktuāls.

Vairāk par 2019. gada modes tendencēm uzzini šajā rakstā.

Nebaidies no gaišiem toņiem

View this post on Instagram

A post shared by 🕊 (@carodaur) on Nov 1, 2018 at 9:56am PDT

Gaiši toņi, piemēram, bēšs, tirkīzs, vai maigi rozā var tikt iekļauti arī tavā dzestrās sezonas garderobē. Dāmas nereti tieši ziemā pārlieku aizraujas ar melno, pelēko, tumši zilo vai brūno krāsu, taču arī gaišie toņi var tikt iekļauti kopējā dienas tēlā. Piemēram, smilšu krāsas svārki lieliski saskan ar melno krāsu, kas ir praktiski katras sievietes skapī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!