Foto: Instagram
Arī dzestrākie gada mēneši nav pietiekams attaisnojums tam, lai reizi pa reizei neietērptos kleitā. Rudenī it īpaši labi izskatīsies džemperkleitas – tomēr kā izvēlēties figūrai atbilstošāko? Mums ir atbildes.

Džemperkleitas it kā ir universāls apģērba gabals, tomēr problēmas sākas, kad gribam tādu iegādāties, jo ne viss izskatās tik lieliski, kā cerēts. Lai justos kā ērti, tā arī stilīgi, "Purewow" eksperti iesaka vadīties pēc savas figūras, lai izvēlētos sev piemērotāko.

Ja esi īsa un kalsna, izvēlies ne pārāk garu kleitu. Pārāk daudz auduma varētu nomākt skaisto figūru. Īsāks kleitas garums sniegs iespēju variēt un izcelt interesantus legingus vai arī rakstainas zeķbikses, kas, starp citu, ir šīs sezonas aktualitāte. Tomēr nevajadzētu izvēlēties arī ļoti pieguļošu džemperkleitu, kas liks izskatīties vēl kalsnākai.

Ja esi gara, vērts iegādāt kleitu, kas sniedzas pāri celim. Tomēr arī šajā gadījumā labāk izskatīsies nedaudz brīvāka kleita, kas gluži neiespiedīs tevi audumā, vizuāli liekot izskatīties vēl garākai.

Sievietēm ar formīgākām aprisēm, vērts izmēģināt džemperkleitas, kas piesaista ar dekoltē zonu – tas nebūt nenozīmē, ka jāvelk vulgāra kleita, kas atsedz par daudz, bet tas var būt kāds akcents. Ieteicams izvēlēties kleitu, kas augšdaļā būtu pieguļošāka, bet kleitu svārku daļa – brīvi plīvojoša. Šāds kleitas piegriezums radīs vizuāli mazāka vidukļa iespaidu. Šeit vari aplūkot, kā vēl ar apģērbu trikiem padarīt lapsenes cienīgu vidukli.

Ja tev ir smilšu pulksteņa figūra, noteikti izmēģini "wrap" tipa kleitu. Tā būs piemērota, lai izceltu savus dotumus un padarītu kopskatu patīkamāku. Kā vēl šīs figūras īpašniecēm izcelt skaisto, vari apskatīt šeit.

A photo posted by jujusboutique (@jujusboutique) on Oct 25, 2016 at 9:38am PDT

Lūk, vēl daži veidi, kā vēl ieviest džemperkleitu savā garderobē.

A photo posted by Mai Xee Chang (@maixee_chang) on Oct 25, 2016 at 4:21pm PDT

A photo posted by Angela Boyne (@pinkpaire) on Oct 25, 2016 at 10:10pm PDT

A photo posted by Chloé (@chloeklaassen) on Oct 25, 2016 at 10:53pm PDT

A photo posted by The Inspirista (@bree_powell) on Oct 25, 2016 at 5:21pm PDT

A photo posted by @broad.axe on Oct 25, 2016 at 4:40pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!