Biezos džemperus, platos mēteļus un ērtās jakas, kurās ietināmies gada aukstajā sezonā, pamazām noliekot arvien tālāk skapjos, teju katra no mums aizdomājas, vai pavasarīgajās drēbēs izskatāmies gana labi.

Gadījumā, ja tavu pārliecību par sevi tomēr bojā liekie kilogrami, kas spītīgi atsakās kust siltajā pavasara saulītē, iepazīsties ar stilistu apkopotajiem ieteikumiem, kā ar apģērba palīdzību padarīt augumu vizuāli slaidāku!

Kombinē melno un tumši zilo toni

Dažādas tumši zilā toņa nokrāsas šī gada pavasarī ir īpaši aktuālas, toni savās jaunākajās kolekcijās iekļaujot teju visiem augstās modes vadošajiem zīmoliem. Turklāt tumši zilās krāsas pieskāriens tavu tēlu atdzīvinās gadījumā, ja pārējais apģērbs un aksesuāri ir izvēlēti figūrai draudzīgajā - melnajā krāsā.

Spēlējies ar krāsām

Lai radītu optisku ilūziju par smilšu pulksteņa formām, izvēlies kleitas, kuru sānu daļas ir atšķirīgā krāsā no auduma tērpa vidusdaļā. Izvēloties pareizo piegriezumu stratēģiski pārdomātās vietās izvietotos krāsu kontrastus, tava auguma aprises ievērojami uzlabosies.

Izvēlies jostu

Valkājot bleizeri, pagarinātu jaku vai žaketi, papildini to ar smalku jostu, tā izceļot vidukli un optiski līdzsvarojot auguma proporcijas.

Bikses ar paaugstinātu jostasvietu

Klasiska piegriezuma bikses ar paaugstinātu jostasvietu maskēs pilnīgus gurnus, izcels vidukli un kājām liks vizuāli izskatīties garākām. Papildini tērpu ar augstpapēžu kurpēm, piegulošu blūzi un nelielu cluctch somiņu!

Krītoša piegriezuma kleita

Izvēlies krītoša piegriezuma kleitu līdz celim, kas izcels tavu vidukli, maksēs apaļīgus augšstilbus un sēžamvietu, nodrošinot sievišķīgu un elegantu tēlu.

V veida izgriezums

Nebaidies izcelt savu dekoltē, izvēloties tērpus ar V veida izgriezumu. Tas vizuāli slaidinās ķermeņa augšdaļu, izceļot arī kakla līniju un izlīdzinot auguma proporcijas.

Viena toņa palete

Lai izskatītos slaidāka un eleganta, izvēlies apģērbu komplektu viena toņa paletē, kombinējot, piemēram, bēšās krāsas dažādas nokrāsas. Mētelis, bikses, svīteris un somiņa vienotās krāsās maskēs liekos apaļumus.

Taisna piegriezuma mētelis

Dienām vēl esot vēsām, izvēlies garu, taisna peigriezuma mēteli teju līdz zemei. Kombinējot to ar piegulošām biksēm un augstpapēžu apaviem, augums izskatīsies garāks un slaidāks.

Bēšas krāsas apavi

Lai kājas izskatītos slaidākas un garākas, investē kvalitatīvos bēšas vai miesas krāsas apavos. Augstpapēžu kurpes šajā tonī augumu optiski padarīs vismaz par trīs kilogramiem slaidāku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!