No klasiskiem kostīmiem līdz krāsainiem akcentiem un smalkiem kažokiem – Milānas students Andželo instagrama kontā "Sciuraglam" iemūžina šīs Itālijas pilsētas turīgās un možās kundzes gados. Kā informē portāls "Vogue", autoram sākumā nebija reāla iemesla, kāpēc vajadzētu veidot attēlus – bijusi tikai liela apbrīna pret šīm ikoniskajām sievietēm.

Noslēpumainais fotogrāfiju autors ir zobārstniecības students, kas savu identitāti vēlas paturēt noslēpumā. Portālam "Vogue" jaunietis norāda : "Neviens īsti nezina manu īsto personību, izņemot sievietes, kuras fotografēju. Es būtu priecīgs, ja tas tā arī paliktu."

View this post on Instagram

A post shared by @sciuraglam on Feb 1, 2018 at 5:40am PST

Fotogrāfiju autors atzīst, ka nav veidojis profilu, lai kļūtu slavens vai iegūtu popularitāti. "Es vēlos, lai konts tiktu veltīts tikai un vienīgi šīm sievietēm, nevis man," stāsta Andželo.

View this post on Instagram

A post shared by @sciuraglam on Jan 3, 2018 at 6:35am PST

Sākumā viņš rādījis attēlus saviem draugiem, lai parādītu kādas dzīvesstila atšķirības pastāv, salīdzinot ar paša dzimto pilsētiņu Itālijas dienvidos. Vēlāk tas kļuvis par jūsmošanu, cik eleganta un krāšņa ir šo Milānas kundzīšu dzīve, piemēram, doties uz veikalu pēc pārtikas, ģērbtām jaunāko kolekciju apģērbos.

View this post on Instagram

A post shared by @sciuraglam on Sep 22, 2017 at 9:03am PDT

Milānas dialektā "sciura", kas ir instagrama konta nosaukuma pirmā daļa, tulkojumā nozīmē – bagātas sievietes. Kā stāsta fotogrāfiju autors, parasti kolorītās kundzes varot satikt tieši Milānas centrā, kur viņas dzer kafiju un mielojas ar gardumiem. Saprotams, ka kundzīšu ikdienā pastāv arī izsmalcināts apģērbs un katras īpašā gaume ar neskaitāmām odziņām.

View this post on Instagram

A post shared by @sciuraglam on Sep 15, 2017 at 3:44am PDT

Kā portālam "Vogue "atzīst Andželo, tad viņu uzrunājis, nevis Milānas kundzīšu ārējais izskats un dārgais apģērbs, bet "iekšējais skaistums". "Es nevaru to izskaidrot, skaistums ir skaistums," tā students un fotogrāfiju autors.

View this post on Instagram

A post shared by @sciuraglam on Feb 2, 2018 at 4:48am PST

Šobrīd instagrama kontam ir vairāk nekā 128 tūkstoši sekotāju, kas ik dienas ar nepacietību gaida jaunākos attēlus no Milānas. Kā norāda pats autors, tad šis jau ilgāku laiku vairs nav tikai hobijs. Viņš sapņo strādāt izdevumā "Vogue" un veidot foto sesijas arī ar jaunākiem cilvēkiem.

View this post on Instagram

A post shared by @sciuraglam on Feb 24, 2018 at 6:16am PST

Pats autors sākuma neuzskatīja, ka cilvēkiem vispār interesēs šāda veida attēli un vēstījums, tomēr sekotāju skaits aug ar katru dienu. Ķer iedvesmu no Milānas gaumīgajām kundzēm šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!