Lielākajai daļai sieviešu rīts iesākas ar karsti kūpošu kafiju, kas pagatavota dažādos veidos – lattes, espresso, kapučīno vai klasiskā veidā. Tomēr arī iemīļotās kafijas izvēle var daudz ko skaidrot un atklāt par tavu garderobes izvēli. Balstoties tavā iecienītākās kafijas izvēlē un portāla "Harper's Bazaar" informācijā, uzzini, ko tā vēsta par tavu stilu.

Melna kafija – minimālisma stils

View this post on Instagram

A post shared by Coffee 'n Clothes® (@coffeenclothes) on Dec 6, 2014 at 2:28pm PST

Nereti melnas kafijas cienītājas sirdī ir īstenas minimālistes. Viņu garderobē dominē neitrāli toņi un labas kvalitātes apģērbs. Līdzīgi kā minimālisms interjerā tiek raksturots ar ne pārāk daudz detaļām, bet ar saukli – "mazāk ir labāk", tā arī stilā šīs dāmas ievieš melnbaltos salikumus apvienojumā ar ne pārāk uzkrītošām detaļām. Melnai kafijai nav nekādu piejaukumu, tā ir vienkārša un klasiska, kas lieliski sasaucas ar minimālisma stila garderobes elementiem.

Latte – stilīgu un ērtu apģērbu savienojums

View this post on Instagram

A post shared by Coffee 'n Clothes® (@coffeenclothes) on Jan 7, 2015 at 10:16am PST

Lattes cienītājas iestājas par stila tendencēm apvienojumā ar ērtumu un komfortu. Viņas nereti izvēlas kokvilnas kreklus, adītus džemperus un jakas, kā arī džinsa audumu. Tomēr dāmu trumpis ir apvienot nepārtraukti mainīgās stila tendences ar komfortu. Ja modē ir oranžā krāsa, tad viņas noteikti izvēlēsies šī toņa džemperi, kas būs ērts un arī stilīgs.

Espresso – "asais" stils

View this post on Instagram

A post shared by Coffee 'n Clothes® (@coffeenclothes) on Jan 22, 2018 at 7:08am PST

Sievietes, kas kafiju labprāt bauda espresso veidā, nebaidās izcelt savu personību. Tā nereti ir nedaudz asa, spuraina un pārliecinoša, tāpēc arī apģērbā tiek nēsāta āda, metāliskas detaļas un drosmīgi savienojumi. Espresso ir spēcīga kafija – tā lieliski piestāv saplēstiem džinsiem un masīviem zābakiem, kas, ļoti iespējams, ir šādas kafijas mīļotāju garderobēs.

Ledus kafija – modes tendences ir tava sirdslieta

View this post on Instagram

A post shared by Coffee 'n Clothes® (@coffeenclothes) on Aug 18, 2014 at 2:26pm PDT

Tās, kas iecienījušas ledus jeb auksto kafiju, nereti savā stilā izmanto aktuālākās stila tendences un trendus. Varētu teikt, ka tieši aukstās kafijas baudītājai vienmēr mugurā būs apģērbs, kas savā būtībā izceļas uz apkārtējo fona. Tāpat šīs dāmas vienmēr seko līdzi jaunākajām modes un stila ziņām, piemēram, augstās modes nedēļām lielākajās metropolēs.

Kapučīno – glancētā klasika

View this post on Instagram

A post shared by Coffee 'n Clothes® (@coffeenclothes) on Dec 29, 2014 at 10:44am PST

Kapučīno malkotājas atbalsta klasiskas vērtības, kā arī lieliski spēj tās izmantot savā ikdienas un svētku apģērbā. Viņām nereti garderobē dominē melni un balti toņi, kā arī mantotas apģērba vērtības no vecmāmiņām. Šis stils ir glancēts un nostrādāts līdz pēdējam – gluži tāpat kā kapučīno. Šīs kafijas cienītājām garderobēs dominē vēsturiski pazīstami silueti, piemēram, mazā, melnā vakarkleita.

Latte ar zīmējumu – atbilstoša mākslinieciskai dvēselei

View this post on Instagram

A post shared by Coffee 'n Clothes® (@coffeenclothes) on Oct 28, 2014 at 4:23pm PDT

Ja vienmēr baristai apstiprinoši atbildi, ka vēlies speciāli tev darinātu zīmējumu uz lattes, tad zini – esi diezgan mākslinieciska dvēsele. Tieši tas pats izpaužas arī tavā apģērbā un stilā, piemēram, koši un īpaši veidoti aksesuāri – kaklarotas, rokassprādzes, saulesbrilles un somiņas, kas darinātas no specifiskiem materiāliem. Tāpat šo dāmu garderobē dominē radoši apģērbi, krāsas un silueti, kas izceļas uz pelēcīgās ikdienas fona.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!