Foto: @madewell1937/@giizeleoliveira/@whowhatwear
Paraugoties nu jau tik pavasarīgajās debesīs, ko brīžam pāršķeļ kāda nomaldījusies putna dziesma, kļūst skaidrs – vēl pavisam nedaudz, un ziemas astei būs pārkāpts pāri. Jau pavisam drīz ar dziļām spirgta gaisa ieelpām, valgi smaržojošu zemi un pakrūtē auļojošo prieku par gadalaiku maiņu mūs modinās marts. Tomēr pagaidām vēl esam vien februāra sākumā, turklāt dabas kaprīzes ir neparedzamas.

Ja šodien koķetēji ar laikapstākļiem, atpogājot mēteli, un izlikies nemanām vientuļās sniega pārslas, iespējams, jau pavisam drīz būs jādomā, kā atkal patverties no sala un baudīt mājas omulību…

Šai sala un atkušņa riņķa dancī atliek vien prasmīgi pielāgoties laikapstākļiem, ko nes katra diena, un priecāties par ikvienu zilo lāsumu, kas pavīd smagajos mākoņos. Taču tas nebūt nenozīmē ļaušanos vien komfortam, ikdienā aizmirstot par sievišķīgu šiku, dārgā!

Arī februārī, ko savulaik pat dēvējām par ziemas bargāko mēnesi, ir iespējams un varbūt pat vajag ģērbties īpaši šarmanti – tā, lai aizgaiņātu tumšā laika uzburto nomāktību.

Tad nu šomēnes piedāvājam 25 modernas un stilīgas idejas, kas arī tevi iedvesmos atsvaidzināt savu tēlu ar kādu pamanāmu akcentu, netradicionālu apģērbu vai aksesuāru kombināciju vai vienkārši kādā dienā liks priekšroku dod sievišķībai un tās svinēšanai, nevis omulīgajam, taču mazliet garlaicīgajam komfortam.

Velc košas zeķes un zeķbikses, ietinies piecās lāčādās, kam nebūt nav jābūt īstām, izvēlies mēteli, kas kā košas krāsas traips atsvaidzinās pelēkās ielas un līdzcilvēku sejas, vai bruņojies ar mazmazītiņu somiņu, kas pašai liks kļūt bezrūpīgākai! Paslēp matus zem koķetas cepures un nebaidies flirtēt ar salu, ģērbjoties kārtu kārtām!

Februāri taču dēvē par karnevāla mēnesi – lūk, vēl viens lielisks attaisnojums, lai parādītu mēli ikdienas garlaicībai un uzdrošinātos būt koša!

A photo posted by Lizzy (@lizzyvdligt) on Feb 3, 2016 at 5:12am PST

A photo posted by @tibi on Nov 10, 2015 at 8:09am PST

A photo posted by Madewell (@madewell1937) on Dec 14, 2015 at 3:45pm PST

A photo posted by Man Repeller (@manrepeller) on Jan 24, 2016 at 3:07pm PST

A photo posted by Madewell (@madewell1937) on Dec 1, 2015 at 3:51pm PST

A photo posted by Pink Peonies (@rachparcell) on Dec 10, 2015 at 10:51am PST

Flowerbomb🍒 @magdabutrym #magdabutrym

A photo posted by Pernille Teisbaek (@lookdepernille) on Jan 24, 2016 at 8:49am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!