Pašmāju modes un dizaina zīmols "ZIB*" radījis jaunu apģērbu kolekciju "Ceļojums laikā", kas tikusi radīta, iedvesmojoties no dažādiem stāstiem par ceļošanu laikā. Kā vēsta "ZIB*" komanda, kolekcijā iekļautas gan zīmolam raksturīgās košās krāsas un raibās apdrukas, gan vienkrāsaini apģērbi piezemētos toņos.

Jaunā apģērba kolekcija tikusi radīta arī, piedomājot par apģērbu saskaņošanu kopējā tēlā. Piedāvājumā ir gan legingi un svārki, gan džemperi un, protams, daudzas un dažādas kleitas, ko jau vairākus gadus iecienījušas Latvijas un arī ārzemju sievietes.

Zīmola vadītāja Inga Līsmane stāsta: "Esam ļoti priecīgi par jaunās kolekcijas rezultātu un mums neierasto toņu gammu. Esam paplašinājuši arī cenu kategoriju, sākot ar ļoti vienkāršiem, vienkrāsainiem trikotāžas džemperiem ikdienai un beidzot ar grezniem svārkiem dzīves lielākajiem notikumiem."

Viņa norāda, ka rudens zīmolam vienmēr ir bijis ļoti darbīgs un aizņemts mēnesis. Šogad tiks kolekcija tiks papildināta ar dažādiem aksesuāriem un pilnīgu jaunumu – "ZIB* PLUS SIZE" kolekciju. Tāpat tuvā nākotnē atklāsies ilgi gaidītais pārsteigums – 2019. gada jaunais "ZIB" plānotājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!