Foto: Publicitātes attēli

Pagājušajā nedēļas nogalē Lietuvas galvaspilsēta Viļņa kļuva par kāzu modes galvaspilsētu. Jau otro gadu pēc kārtas "L'Oreal Professionnel Baltic" kāzu modes izstādē pulcējās dizaineri un meistari no Baltijas valstīm, prezentējot karstākās kāzu kleitu kolekcijas, frizūras un grima tendences 2018. gadā. Latviju šajā notikumā pārstāvēja modes māksliniece Dace Krieviņa-Bahmane.

Lietuvas, Latvijas un Baltkrievijas dizaineri un modes nami izstādē demonstrēja jaunākos kāzu tērpus un vakarkleitas, apakšveļu, kā arī vīriešu kostīmus. Matu stilisti demonstrēja savu radošumu jaunās kāzu frizūrās, bet grima profesionāļi uzbūra elegantu līgavu grimu. Noteikti vērts pieminēt floristu veikumu, kas iepazīstināja ar jaunākajām tendencēm arī šajā jomā.

Izstādē tika demonstrētas brīnišķīgi līgavu tērpi: tradicionāli baltās kleitas, tērpi ar etnogrāfiskajiem motīviem, īsas divdaļīgas kleitas, ziedu rotātas kleitas, kā arī trikotāžas kreklu un pufīgo svārku kombinācijas. V veida izgriezumi, smokingu stila tērps ar šortiem un gariem svārkiem, no žaketēm veidotas kleitas un citi meistardarbi.

Noteikti vērts izcelt to, ka, piemēram, dizainers Roberts Kalinkins prezentēja, iespējams, visdārgāko kleitu Lietuvā. Tā bija dekorēta ar 23 karātu 219 dimanta gabaliņiem, tāpēc šo modeli īpaši apsargāja drošības personāls.

Lūk, neliels ieskats!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!