Trešdien, 24. februārī, Londonā aizvadīta Lielbritānijas mūzikas industrijas balvu (Brit Awards) pasniegšanas ceremonija, kurā apbalvoti pērnā gada labākie mūzikas albumi, singli, grupas un dziedātāji. Kamēr daļa sabiedrības runā par ceremonijas šī gada lielākajiem veiksminiekiem – dziedātāju Adeli un grupu Coldplay – pārējie, kā ierasts, ne mazums uzmanības pievērš arī pasākuma viesu tērpiem.

Arī Viņa.lv piedāvā nelielu ieskatu spilgtākajos ceremonijas viešņu tēlos, no kuriem šogad īpaši izcēlās pazīstamās grupas Florence + The Machine soliste Florence Velša (Florence Welch), kā arī dziedātājas Rebeka Fērgusone (Rebecca Ferguson) un Rihanna. Tiesa, dažus no pasākuma apmeklētāju tērpiem, kā ierasts, ārvalstu modes kritiķi ir arī nežēlīgi pēluši.

Modes entuziastu nežēlastībā ir kritusi, piemēram, Victoria's Secret modele Tonija Garna (Tonni Garn), kura pasākumam bija izvēlējusies pārlieku caurspīdīgu tērpu.

Skaties, kā šovbiznesa zvaigznes bija saposušās īpašajam pasākumam, un vērtē, kuri no dāmu tērpiem šogad izceļas ar īpašu eleganci, bet kuri – iespējams, tā arī paliks nesaprasti!

Brit Awards balvu piešķiršana notiek kopš 1977. gada, un tas ir viens no gada nozīmīgākajiem notikumiem ne tikai britu, bet arī Eiropas un pasaules mūzikas dzīvē.

Vairāk par ceremonijas balvu laureātiem lasi šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!