Foto: Publicitātes foto
Londonas zīmols "COS" izdod "White Shirt Project" apģērbu līniju, kurā astoņu modeļu kapsulas kolekcija ir balstīta uz vienu no garderobes pamatelementiem – balto kreklu. Zīmols piedāvā klasiskā apģērba interpretācijas vīriešiem un sievietēm, ņemot vērā modernas garderobes paraugus.

Kolekcijas modeļi ir radīti un izstrādāti "COS" ateljē, kur dizaineru un piegriezēju kopīga darba rezultātā tapusi kolekcija. Tajā izmantota 3D apģērbu drapējuma metode. Sākotnēji komanda ņēmusi klasisko balto kreklu, dekonstruējusi to un izveidojusi katru dizainu jaunā veidā. Radošais process nav bijis lineārs, tāpēc ļāvis dizaineru komandai koncentrēties uz detaļām, lai izveidotu jaunu kreklu, mainot kreklu apkaklītes, piedurkņu atlokus un šķēlumus, un radītu jaunus stilus visiem gadījumiem.

Šie kreklu modeļi ir paredzēti valkāšanai vairākas sezonas, izejot ārpus tendencēm un modes mainības – kokvilnas kreklu kolekcija iemieso "COS" būtību, vienlaikus atsaucoties uz bagātīgo baltā krekla mantojumu.

"COS" radošā direktore Karīna Gustavsone (Karin Gustafsson) norāda: "Baltais krekls ir neatņemama "COS" zīmola DNS sastāvdaļa, un mūs fascinē šī garderobes pamatelementa bezgalīgās transformācijas iespējas. Smalki veidotas izmaiņas proporcijās, siluetos un detaļās akcentē modeļa raksturu, un "White Shirt Project" piedāvā spēcīgu inovatīvu un funkcionālu kreklu kolekciju, slavinot tradicionālo un moderno drēbniecību."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!