Foto: Publicitātes attēli
Zviedru zīmols "COS" klajā laidis starpsezonu apģērbu kolekciju, kurā atrodami funkcionāli ikdienas tērpi mierīgos toņos. Savukārt izteiktas faktūras un spīdīgi elementi papildina "COS" svētkiem paredzēto apģērbu. Tāpat izteikta dabas elementu iedvesma novērojama 2019. gada pavasara un vasaras kolekcijā.

Kolekcijā izmantoti dažādi silueti, un dizainos centrālo lomu ieņem audumu tekstūra un funkcionalitāte. Tērpos parādās gan mirdzošas un caurspīdīgas auduma kombinācijas, gan plūstoši audumi. Tāpat kolekciju veido negaidīta krāsu palete – zilo toņu spektrs variē dažādās nokrāsās, ko papildina baltās krāsas rāmums, dzeltenīgie un gaišpelēkie toņi, kas pretstatīti tumšākām krāsām, piemēram, viršu violetajam, pelēkajam, tumši sarkanajam un brūnajam.

Sievietēm – apjomīgi, brīvi krītoši zīda apģērbi kontrastē ar funkcionāliem elementiem, piemēram, pogu aizdarēm un pielāgojamām jostām, ļaujot valkātājai spēlēties ar proporcijām. Vidukļa līnijas ir augstas, un apģērbu apakšmalas tiek piedāvātas apļveida piegriezumā.

Savukārt aksesuāri ir atturīgi eleganti. Centrā gan vīriešiem, gan sievietēm ir taisna piegriezuma cepure ar atlokamām malām, kas pieejama no spīdīgiem materiāliem un muarē auduma. Pieejamas gan iešļūcenes, gan sandales bez papēža, sniedzot valkātājam iespēju daudzveidīgi un radoši izpausties, kamēr plūstošas un dabiskas formas kolekcijai piešķir sudraba rotu sortiments.

Galerijā apskati zīmola radītos tērpus gan sievietēm, gan vīriešiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!