Zīmola "Guess" 2018./2019. gada rudens un ziemas sezonas apģērbu un aksesuāru fotosesijā piedalījušās divas sabiedrībā pazīstamas dāmas – modele un vairāku skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova un TV dīva Lelde Ceriņa. Jutekliskos attēlus uzņēmusi mākslas, modes un portretu fotogrāfe Karlīna Vītoliņa, iemūžinot jaunās sievietes dažādos "Guess girls" tēlos.

"Guess" pārstāvji informē, ka fotosesija notikusi romantiskā viesnīcā "Redstone boutique hotel". Abas fotosesijas zvaigznes tur pārtapušas par ikoniskiem tēliem, parādot gan ikdienai piemērotu modi, gan arī tērpus īpašiem pasākumiem vai romantiskām vakariņām divatā. Piemēram, vienam no tēliem Diāna izvēlējusies ikdienai aktuālu rūtainu krekla kleitu sarkanos un melnos toņos, ko kombinē ar efektīvu svīteri, izteiksmīgiem zābakiem un melnu mugursomu spožām kniedēm. Savukārt Lelde devusi priekšroku spilgti sarkanam svīterim un ādas imitācijas biksēm, ko papildināja ar augstpapēžu zābakiem.

"Ļoti priecājos būt daļa no tik ikoniska zīmola, kas man patīk jau kopš tīņu gadiem," stāsta Diāna Kubasova. "Kad atskatāmies uz agrākajām "Guess" kampaņām gadu gaitā, tad redzam visus šos skaistos modeļus un ikoniskos tēlus. Tikt izvēlētai par vienu no "Guess" vēstnesēm ir milzīgs kompliments," teic skaistuma konkursu dalībniece.

Kopumā iegūtie tēli rādīja klasiskas "Guess" kampaņas, ko papildināja fotogrāfes mākslinieciskais skatījums un īpašās zināšanas portretu fotogrāfijā, kas iegūtas prestižās mācību iestādēs Prāgā un Londonā, kā arī modeļu – Diānas un Leldes estētika, personīgais stils un šarms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!