Foto: Publicitātes foto
Nule kā aizvadīta modes skate "Jurmala Resort Collections 2015", kuru atklāja Latvijas Mākslas Аkadēmijas studenšu - jauno modes mākslinieču Annas Gulbes un Martas Laimas Mielavas oriģinālo apģērbu kolekcijas "Filtrs - Bērnība" un "Urban Grace", kas vēl vienu reizi apliecināja, ka Latvijā ir daudz jauno talantu, un tiem ir vēlme un iespējas izpaust sevi, portālam "Delfi" vēsta pasākuma organizatori.

Pasākumu turpināja sievišķīgie kolekcijas "Atelier Kristine" ikdienas apģērbi, bet vēlāk publiku iepriecināja arī kolekcija no "Karina Make " - dizainere prezentēja ne tikai vakartērpus, bet arī kāzu kleitas, kas tika papildinātas ar "Yaroslavna" aksesuāriem. "Varan Latvija" piedāvāja iepazīties ar apģērbiem no lina un kokvilnas. Modes skatē arī tika prezentēta ekskluzīvā kolekcija "Born in Latvia" no Latvijas modes zīmola "Dress&Code". Savu kolekciju piedāvāja arī Latvijas zīmoli - "Flames", "LA LI", Olga Andrejevska (kolekcija "Tallula - piedzīvojumu meklētāja"), kā arī veikals "plus size" dāmām "Faravani".

Apģērbu kolekcijas papildināja Latvijas zīmolu "Tom Frant", "oBag (Fullspot)" un "Yaroslavna" aksesuāri.

Visus skatē redzētos tērpus, kā arī vēl daudzus citus modes zīmolu piedāvāto kolekciju tērpus iespējams iegādāties "Hotel Jurmala Spa" viesnīcā līdz pat 6. augustam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!