Foto: Publicitātes foto
Lai gan gada aktīvākā sezona kāzu svinēšanā noteikti ir pavasaris un vasara, arī rudenī un ziemā svinētie mīlestības svētki ir nenoliedzami krāšņi, un tāpēc šie gadalaiki ir izpelnījušies daudzu jauno pāru simpātijas. Gadījumā, ja arī tu laiku pa laikam ar prieku uzlūko uz kumodes nolikto ielūgumu par drīzumā gaidāmajām kāzām, ko plāno apmeklēt viešņas statusā, iespējams, vienlaikus lauzi galvu arī par to, ko īpašajā dienā vilkt.

Tērpa tematika, protams, būs atkarīga no svinību norises vietas, to specifikas un citiem apstākļiem, kas jāņem vērā, lai dienu pavadītu ne tikai lieliskā noskaņojumā un skaistā izskatā, bet arī zināmā komfortā.

Apkopojot šīs rudens sezonas modes un arī kāzu tendences, izvēlējāmies dažus tērpus, kas var kalpot kā ierosme arī tev, lūkojoties pēc svinībām piemērotas kleitas.

Tumšie vakari un rudenīgie laikapstākļi aiz loga šosezon noteikti ļauj spēlēties ar faktūrām un piesātinātiem toņiem, kas kombinēti ar pamanāmu grimu. Ja vasarā lieliski izskatījās mežģīnes un gaisīgi audumi, rudenī vari izvēlēties smagnējākus materiālus un piešķirt tēlam eleganci ar košām, mirdzošām un pamanāmām detaļām.

Tāpat savu aktualitāti nav zaudējuši neordināri piegriezumi un ziedu raksti, kas dažādās to variācijās izceļ gan valkātājas personību, gan šķietami askētiska piegriezuma tērpu nodrošina ar kāzām nepieciešamo izsmalcinātību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!