Foto: Publicitātes foto

Pirms kāda laika pazīstamā pašmāju dīdžeja [Ex] da Bass sociālo tīklu profilos parādījās informācija par to, ka rit darbs pie viņa pirmās ekskluzīvo koka saulesbriļļu kolekcijas, kas plašākai publikai būs pieejama vasaras vidū. Kolekciju [Ex] Da Bass Collection radījis šīs industrijas flagmanis Latvijā – uzņēmums Max Supreme, un to par izdevušos jau atzinuši vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, informē uzņēmuma pārstāvji.

"Ideja par šādas koka saulesbriļļu kolekcijas izveidi man bija jau sen, kopš dāvanā saņēmu šādas brilles. Lai arī šogad vasara mūs nelutina – Max Supreme pārstāvji mani tomēr pārliecināja, ka šo kolekciju ir jāveido.

Piedāvāju sabiedrības vērtējumam četrus modeļus, kas veidoti, ņemot vērā aktuālās modes tendences: [Ex] He, [Ex] She, [Ex] Uni un [Ex] Lumi, kas tumsā spīd.

Brilles ir roku darbs un nav masu produkts. Lai arī katra modeļa nosaukums liek noprast, kam tas ir domāts, pieredze rāda, ka, ja piestāv, tad nav nozīmes, vai tas ir Uni, She vai kāds cits modelis. Lai gan jāatzīst, ka populārākais no šobrīd esošajiem modeļiem ir tieši [Ex] Uni," stāsta kolekcijas autors, piebilstot, ka nākamvasar kolekcija tiks papildināta ar jauniem modeļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!