Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē Losandželosā norisinājās ikgadējā Golden Globes balvu pasniegšanas ceremonija, kurā sabiedrības uzmanību piesaistījusi ne tikai Zelta globusa laureātu paziņošana, bet arī ceremonijas viesu stils.

Uz sarkanā paklāja demonstrētas gan klasiskas vērtības, pasākuma viešņām izvēloties elegantus un neuzkrītošus tērpus, gan patiesa ekstravagance, tiekot izrādītiem ne tikai puskailiem augumiem, bet arī patiesi neordināriem tērpiem.

Vairāk par ārvalstu modes kritiķu peltajām un uzteiktajām ceremonijas viešņām lasi šeit, savukārt turpinājumā piedāvājam iepazīties ar, mūsuprāt, veiksmīgākajām frizūrām un grimu, ko uz sarkanā paklāja demonstrēja ceremonijas apmeklētājas.

Viešņu grima izvēlē dominēja piesātināti lūpu krāsu toņi, kā arī dūmakainas acis un arvien lielāku popularitāti gūstošā strobing jeb sejas izgaismošanas tehnika.

Savukārt lielākajai daļai daiļā dzimuma matu sakārtojumi tika izvēlēti gana vienkārši un dabiski, tā ļaujot izcelties pamanāmajiem tērpiem un aksesuāriem.

Lūk, ieskats šovbiznesa zvaigžņu grimā un frizūrās, no kā, iespējams, sava ikdienas un svētku tēla veidošanā vari iedvesmoties arī tu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!