Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā t/c Spice tika atvērts Latvijā pirmais pasaules slavenā Itālijas apakšveļas zīmola La Perla veikals. Tā atklāšanas svētki pulcēja gan modes un stila entuziastus, gan Latvijas vadošo mediju redaktorus un arī sabiedrībā zināmas personības, informē zīmola pārstāvji.

La Perla Rīgas veikala interjera dizainu izstrādājis slavenais Itālijas arhitekts Roberto Bačoki (Roberto Baciocchi). Par iedvesmu tā radīšanai kalpojusi slavenā Itālijas arhitektūra. Veikala interjerā izmantoti daudz caurspīdīgu materiālu un īpaši sievišķīgu krāsu gamma.

Zīmola stilu raksturo tēla jutekliskums, elegants dizains, komplicēti piegriezumi un caurspīdīgu tekstūru saspēle. Kā uzsver zīmola pārstāvji, La Perla tēlā iemiesojas stipra personība, kas, ārēji izskatoties nopietni, savā būtībā ir ārkārtīgi kārdinoša.

Fotogalerijā piedāvājam ieskatu veikala atklāšanas svētku viesu stilā, ko raksturo komfortabla elegance ar pamanāmiem, oriģināliem un mūsdienīgiem aksesuāriem, kā arī klasiskā stila ievērošana, variējot ar krāsu saspēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!