Foto: Marc Litvyakoff
Rīgas Modes nedēļas otrajā dienā, 29. oktobrī, modes gardēžu vērtējumam tika nodotas pašmāju zīmolu Sin On the Beach, QooQoo, Anna LED, M-Couture un Narciss jaunākās pavasara/vasaras 2015 kolekcijas, kā arī lietuviešu zīmola Daili veikums.

Sportisku detaļu miksēšana ar sievišķību, drosmīgas apdrukas, neordināri fasoni un dzīvespriecīgas krāsas, kas mijas ar klasiskiem toņiem un piegriezumiem – šādi gaidāmajam pavasarim sevi pieteica spilgtākie pašmāju zīmoli.

Jāpiebilst, ka katras modes skates sākumā visu Rīgas Modes nedēļas laiku jaunāko aktualitāšu cienītājiem un īsteniem modes entuziastiem ir ekskluzīva iespēja rezervēt Baltijas valstu dizaineru jauno kolekciju tērpus.

Tāpat tie ir pieejami iegādei Facebook īsu brīdi pēc skates beigām. Šādi Riga Fashion Week piedāvā iespēju izņēmuma kārtā iegādāties vai rezervēt tērpus vairākus mēnešus iepriekš, pirms pavasara/ vasaras kolekcijas tradicionāli nokļūst veikalos.

Lielākā daļa kolekciju veikalos būs pieejamas pircējiem tikai gada noslēgumā vai pavasarī.

Interesentiem ir iespēja rezervēt Anna Led, Dace Bahmann, Red Salt, Ilya Bulichev, Ketas Gūtmanes, Recycled.lv, Sin on the Beach, Loverain by Nadia Kirpa, Nolo un Ivo Nikkolo un citu dizaineru tērpus, pirms tie nonākuši tirdzniecības vietās. Par katru pasūtījumu interneta veikalā un katru pirkumu sociālajā vietnē Facebook modes cienītāji iegūs arī papildu dāvanu kartes Baltijas dizaineru tērpu iegādei.

Noslēdzoties modes nedēļai, zināmāko dizaineru tērpi būs pieejami iepriekšpārdošanā vēl 14 dienas interneta veikalā www.CreativeLatvia.com – līdz 15. novembrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!