Foto: Scanpix

Aizvadītajā trešdienā, 24. jūnijā, Lielbritānijā sācies leģendārais Glastonberijas rokfestivāls, kas Somersetā norisināsies līdz 28. jūnijam. Līdztekus mūziķu priekšnesumiem, ne mazāk krāšņi ir arī festivāla apmeklētāji, kuri rada Glastonberijas atmosfēru, savu tēlu papildinot ar oriģināliem akcentiem un aksesuāriem.

Šai sakarā piedāvājam ieskatu festivāla apmeklētāju stilā gan šī gada festivālā, gan aizvadītajos gados, no kura vari iedvesmoties arī drīzumā gaidāmajiem brīvdabas mūzikas un mākslas pasākumiem, kas notiks Latvijā.

Glastonberijas festivāls ir viens no lielākajiem Eiropas brīvdabas rokfestivāliem, kurš katru gadu norisinās Lielbritānijā, piesaistot pasaules pazīstamākos mūziķus, kā arī pulcējot vairāk nekā 100 000 apmeklētājus. Pirmo reizi tas notika 1970. gadā.

Jau vēstīts, ka festivāls, ko apmeklē simtiem tūkstoši mūzikas cienītāju no visas pasaules, šogad ilgs no 24. līdz 28. jūnijam. Šogad uz 12 dažādām skatuvēm uzstāsies tādi mākslinieki kā "Motorhead", Kanje Vests, Farels Viljamss, Džordžs Ezra, Laionels Ričijs, Petijs Smita, "The Who", "Suede", "The Chemical Brothers" un desmitiem citu labāk un mazāk zināmu mākslinieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!