Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā ceturtdienā, 16. aprīļa pēcpusdienā, Rīgā norisinājās ekskluzīvā itāļu apavu zīmola "Alberto Guardiani" konceptveikala atklāšanas svinības, kas vienuviet pulcēja vairākus desmitus īstenu modes cienītāju, informē pasākuma organizatori.

Pasākuma viesu vidū bija gan modes redaktori un stilisti, gan arī biznesa vides pārstāvji un sabiedrībā zināmas personības, kā arī īpaši viesi no Itālijas – zīmola eksporta vadītājs Alessandro Brodžīni (Alessandro Broggini) un zīmola radītāja Alberto Guardiani meita un digitālā mārketinga menedžere Rubīna Guardiani (Rubina Guardiani).

Veikala atklāšanas pasākumā tās viesiem bija iespēja iepazīties ar zīmola jaunākajām, popārta ēras iedvesmotām un atturīgas elegances stilā radītām jaunās sezonas apavu modeļu kolekcijām, kā arī īpaša uzmanība tika veltīta arī butika izmeklētajiem interjera risinājumiem, kas iemieso zīmola būtību un filozofiju: kosmopolītisks lounge, kurā stilīgi un eleganti izvietotas "Alberto Guardiani" apavu kolekcijas, informē zīmola pārstāvji.

Fotogalerijā piedāvājam ieskatu veikala atklāšanas pasākuma apmeklētāju stilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!