Foto: Instagram
Lai arī kā gribētos, noliegt faktu, ka rudens ir tepat aiz stūra, nav iespējams. Līdz ar sezonas maiņu, jāsaprot, ko tad īsti iegādāt, lai būtu šī rudens modes dīva. Aktualitātes izceļ "Glamour".

Ķirbja krāsas šiks

Jāatzīst, ka rudenim piedienas brūnie, oranžie un sarkanie toņi. Ne velti arī oranžā ķirbja krāsa ir tas, kas gaumīgs būs rudens sezonā. Jāsaka, ka gandrīz visās modes skatēs, kurās tika izrādītas šī gadalaika modes tendences, neiztika bez ķirbja piesātinājuma apģērbos.

Mini svārku kostīmiņi

Tāpat viena no modes tendencēm lapkritī būs mini svārki, kas atgriezušies atpakaļ no deviņdesmitajiem. Savienojumā ar žaketēm, elegantām kurpēm un kādu modīgu rokassomiņu, būsi stilīgākā dāma 2016. gada rudenī.

Redzami šuvumi, šņorītes un iestrādāti metāla gredzeni

Interesanti, ka jaunajā sezonā tikpat aktuālas būs arī interesanti apstrādātas drēbes. Iestrādāti metāliski savienojumi, sējumi un citi nieciņi, kas izcels apģērbus. Šo tendenci it īpaši var novērot, piemēram, modes dizainera Aleksandra Vanga darinājumos.

Virsjakas ar aitas vilnas apkaklītēm

Virsjakas ar aitas vilnas apkaklītēm var pieskaņot teju jebkuram apģērbām. Ar virsjakas krāsu vari variēt – klasiski brūna, melna, bet vari arī padarīt savu ikdienu nedaudz krāsaināku un izvēlēties, piemēram, zilu jaku. Silti, ērti un gaumīgi.

A photo posted by Blogger/Creator (@jestil211) on Aug 22, 2016 at 2:48am PDT

Uzlabotais džinss

Dizaineri šajā sezonā īpašu odziņu piešķīruši arī džinsu modei. Izgriezumi, ielāpi un krāsu mikslis – izskats, ka bikses darinātas no vairākiem audumiem būs patiesi aktuāls. Mazliet mākslinieciski, mazliet unikāli. Klāt pieskaņo zābakus "visurgājējus", un komplekts gatavs!

Vīrišķīgi treniņtērpi

Runājot par apģērbu sportam, kā arī treniņtērpiem, kas var ne pa jokam atdzīvināt tavu izskatu brīvajā laikā, vari aizmirst iespīlētās bikses un džemperīšus, kas izceļ visas aprises, jo aktuāli būs lieli džemperi, platas bikses un absolūta vīrišķība. Citiem vārdiem sakot – atgriežamies deviņdesmitajos!

Bohēmiskas kleitas

Ja festivālu laiks iekristu rudenī, bohēmiskās kleitās būtu ietērptas visas pasākuma baudītājas. Šīs kleitas būs ne vien ļoti aktuālas, bet arī ir diezgan ērtas un praktiskas – tās var uzģērbt kā uz svinīgāku pasākumu, tā arī pieskaņojot sporta apavus ikdienas skrējienam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!