Foto: Publicitātes foto

Pamazām tuvojoties Valentīndienai, arī tu, ja plāno to sagaidīt kopā ar mīļoto, iespējams, apsver, kā īpašajā dienā posties. Protams, tavs tēls būs atkarīgs no tā, kā šos svētkus atzīmēsiet - iespējams, vispiemērotākā izvēle būs šņorzābaki un lietus necaurlaidīga jaka, ja dosities, piemēram, pārgājienā un ieturēsiet improvizētas vakariņas meža vidū pie ugunskura.

Taču, ja esat ieplānojuši doties romantiskā randiņā, mīlestības dienu svinot, piemēram, restorānā, vai arī mīļoto vēlies pārsteigt ar pašas gatavoties kārumiem īpašā atmosfērā mājās, noskaņas radīšanai lieti noderēs arī krāšņa kleita.

Svētku taču nekad nevar būt par daudz, vai ne? Lūk, tavai iedvesmai mūsu izvēlētās kleitas, kas lieliski iederētos gan izsmalcinātās vakariņās kādā no pilsētas labākajiem restorāniem, gan tērpi, kas liks tev spoži mirdzēt, piemēram, apmeklējot operu!

Dažas no kleitām lieti noderēs ikdienišķākai Valentīndienas atzīmēšanai, piemēram, aizmirstoties skūpstu rindā kinoteātrī, savukārt atsevišķi tērpi piestāvēs pavasarīgai pastaigai pilsētas ielās, Mīlestības dienu noslēdzot ar tasi kakao kafejnīcā, kurā pirmo reizi tikāties pirms daudziem gadiem.

Lai kaislīga svinēšana un skaista gatavošanās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!