Foto: Instagram

Sen zināma patiesība – kas labi izskatās vienam, nepiestāv otram. Lai akcentētu savas ķermeņa aprises vajag izvēlēties arī atbilstošu apģērbu. Šoreiz, iedvesmojoties no "Purewow", izcēlām dažus apģērbu gabalus, kas labi izskatīsies dāmām ar lielām krūtīm.

Pogājama, neuzspīlēta blūze

Ikviena no mums zina, ka pārāk liels vai apspīlēts apģērbs neizskatās sevišķi labi. Vēl svarīgāk tas ir tad, kad jāizvēlas pogājama blūze. Kāpēc? Ja tā būs pa šauru, tad podziņas var neglīti vērties vaļā, citu acīm paverot skatu uz visu, kas slēpjas zem blūzes. Runājot par šī apģērba iegādi dāmām, kurām ir lielas krūtis, varētu būt, ka vajadzēs izvēlēties par vienu izmēru lielāku blūzi – tas tāpēc, lai augšdaļā tā nav pārāk apspīlēta. Gluži tāpat, tā lieki neizcels krūtis. Kad esi veikalā un pielaiko blūzi, noteikti pacilā rokas – ja starp podziņām atklājas krūšturis vai vēders, pielaiko lielāku izmēru.

Plāns krekliņš ādas krāsā

Lai arī kā vari meklēt piemērotāko blūzi, pastāv iespēja, ka neatradīsi tādu, lai starp podziņām neatkailinātos ķermenis. Šādos gadījumos lielisks palīgs būs ādas krāsas krekliņš, ko pavilkt zem blūzēm. Tāpat noderēs arī balti un melni krekliņi.

Stīva žakete vai bleizeris

Runā, ka žakete ir viens no tiem apģērba gabaliem, kas būs mūžam aktuāls. Ja būsi izvēlējusies žaketi klasiskās krāsās, tā arī neizies no modes. Izvēlies labu žaketi ar stīvu un kārtīgu plecu daļu – tas uz uzreiz radīs līdzsvaru koptēlā un krūtis tā neizcelsies.

Platas bikses un kupli svārki

Kā mums stāstīja arī modes blogere Agnija Grigule – apspīlēti džinsi vairs nav modē. Uzvaras gājienu ir uzsākušas platākas bikses. Un tieši šāda tipa bikses lieliski radīs līdzsvaru tēlā dāmām ar lielām krūtīm. Labs variants būs arī kupli svārki.

Kleitas ar izceltu jostasvietu

Tomēr smilšu pulksteņa formas figūra noteikti nav mīnuss – to var un vajag izmantot savā labā! Izvēlies kleitas ar izceltu jostasvietu, A tipa kleitas ar kuplām apakšdaļām vai savīstītās "wrap" tipa kleitas, aizmirstot par maisveidīgiem apģērba gabaliem, kas apslēpj skaistās ķermeņa līnijas.

V veida izgriezums krekliņiem

Labi izskatīsies krekliņi un džemperīši ar V veida kakla izgriezumu. Pieklājīgi dziļi izgriezumi vizuāli pagarinās ķermeņa augšdaļu. Padomus par šo tēmu reiz sniegusi arī stiliste Lolita Graudiņa: "Nevajadzētu izvēlēties slēgto kaklu jeb, piemēram, tā saucamās bītlenes – tēls izskatīsies neveikls. Runājot par pašu audumu, ieteicams izvēlēties vieglu, plānu materiālu, galvenais, lai tas nav smagnējs. Nebūtu ieteicams, ka auduma apdrukas ir ļoti lielas – vēlams izvairīties no, piemēram, lielām puķēm – labāk dot priekšroku drēbēm ar sīkāku apdruku. Koncentrējoties uz līnijām, nekādā gadījumā nevajadzētu izvēlēties horizontālas, citādāk viss tiek izstiepts un vizuāli padarīts vēl lielāks."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!