Foto: AP/Scanpix
Līdz ar pavasara tuvošanos H&M piedāvā dažādus pavasarīgus jaunumus. Vadošā dizainere Anna Sofija Johansone (Ann-Sofie Johansson) izvēlas apģērbu šai sezonai, paskaidrojot, kā katru apģērba gabalu valkās.


Balts deko stila vienkrāsaina raksta tops: "Šis topiņš ir tik skaists - balts raksts uz balta fona. Un smalkās plecu lencītes! Tas lieliski izskatīsies gada pirmajās saulainajās dienās kopā ar saīsinātiem šortiem!"

Džemperis ar inku rakstiem: "Dažreiz tu ieraugi apģērba gabalu un acumirklī zini, kā to valkāsi. Šis rakstainais džemperis ir viens no tādiem - tas lieliski izskatīsies ar krāsainām biksēm."

Adīts tops: "Pavasara vieglums ļauj izbaudīt tērpšanās prieku un brīvību. Uzvelc vesti, džinsu žaketi un legingus, un diena var sākties."

Melns bodijs ar tīkliņa priekšdaļu: "Man patīk šī brīža 90. gadu rotaļīgās noskaņas. Šis melnais bodijs šķiet atturīgs, bet efektu piešķir V tipa ielaidums priekšdaļā. Pieskaņojiet tam melnu žaketi un pieguļošus melnus džinsus, lai iegūtu rokera tēlu."

Melni zīmuļsvārki: "Melniem zīmuļsvārkiem ir jābūt ikvienas sievietes garderobē. Šis ir klasisks apģērba gabals, un šajā sezonā to atsvaidzina skaista rakstaina blūze."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!