Foto: Shutterstock
Strādāšana no mājām var būt izaicinājums. Te suns rej, te bērns raud, te kaimiņi nolēmuši atsvaidzināt savas muzikālās prasmes. Gadiem vecās treniņbikses, kuras jau sen kā izstaipītas un izbalējušas, var būt uzticama izvēle, taču produktivitātei nudien nepalīdzēs. Noskaņojies darba dienai pareizi – izvēlies mājas apģērbu, kas iedvesmos ražīgai strādāšanai.

Strādājot no mājām, ir svarīgi izveidot robežu starp privāto un darba dzīvi. Viens no veidiem, kā to izdarīt, ir izvēlēties piemērotu apģērbu, kurā negribas gulšņāt vai slinkot. Lai gan iemīļotā pidžamma var šķist ērtākais apģērba gabals, tā nebūs veiksmīgākā izvēle. Ķerties pie darbiem no gultas vai, sēžot pie virtuves galda, vien ir izaicinājums. Brīdī, kad mugurā uzvilktas platākās treniņbikses, uzdevums kļūst gandrīz neiespējams!

Iedvesmojoties no portāla "Stylist", esam atlasījuši apģērbu, kas būs gan ērts, gan arī skaists, kā arī ļaus noskaņoties nopietnai darba dienai.

View this post on Instagram

A post shared by Janni Olsson Delér (@jannid) on Jan 10, 2020 at 9:06am PST

Kašmirs, kašmirs, kašmirs! Ekskluzīva, eleganta, bet reizē arī ļoti ērta izvēle. Izvēlies baltas vai kamieļtoņa bikses ar platajiem galiem - tās noteikti izskatīsies kārtīgāk nekā novalkātās treniņbikses, taču izjūtu ziņā būs tikpat patīkamas.

View this post on Instagram

A post shared by Christine Designs (@christinelingerie) on Dec 30, 2019 at 7:02am PST

Samts vienmēr ir karaliska izvēle. Kāpēc gan nejusties kā karalienei mājās? Ja nevēlies strādāt halātā, izvēlies bikses un džemperi.

View this post on Instagram

A post shared by OYSHO (@oysho) on Mar 21, 2020 at 5:29am PDT

Pasaule pieder drosmīgajiem! Un tiem, kuri apģērbā nebaidās no krāsām. Lieliska izvēle pavasarim, kas uzmundrinās brīžos, kad piezogas sagurums.

View this post on Instagram

A post shared by ★ PRINCESSPOLLY.COM ★ (@princesspollyboutique) on Mar 12, 2020 at 1:28pm PDT

Ērts komplekts, kas izskatīsies labi gan mājās, gan ārpus tām. Turklāt, džemperim "nogrieztā" apakšdaļa šobrīd ir sevišķi aktuāla!


View this post on Instagram

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf) on Jan 17, 2020 at 1:00am PST

Par realitātes šovu un sociālo tīklu zvaizgni Kimu Kardašjanu domas var dalīties, taču viņas radītais zīmols "Skims" piedāvā nudien pievilcīgu un augumam tīkamu mājas apģērbu. Pieejams eleganti melnā, gan arī baltā un gaiši rozā krāsā tiem, kas tīko pēc kaut kā jestrāka.

View this post on Instagram

A post shared by Sleeper (@daily_sleeper) on Mar 14, 2020 at 1:53am PDT

Ne tikai rosīgai darba dienai, bet arī īpašiem mirkļiem – zīmola "Sleeper" kostīmā nekautrēsies doties arī ārpus mājas. Varbūt laiks investēt dārgākā, taču kvalitatīvākā apģērbā, kas kalpos ilgāk?

View this post on Instagram

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on Feb 1, 2020 at 10:40am PST

Ja nu tomēr bez treniņbiksēm neiztikt – ērta, vienkārša un gaumīga izvēle!

View this post on Instagram

A post shared by Amoralle (@amoralle) on Mar 12, 2020 at 1:33am PDT

Izsmalcināts un juteklisks variants mežģīņu mīlēm. Šīs "Amoralle" kolekcijas vēstījums – esi skaista mājās! Nudien nevar nepiekrist – šis tērps liks justies īpaši jebkurā dienas laikā.

View this post on Instagram

A post shared by MANGO (@mango) on Jan 14, 2020 at 8:35am PST

Kurš teica, ka ērts apģērbs nevar būt arī skaists? Minimālistiska stila piekritējām patiks – nekādu lieku kruzuļu vai uzmācīgu pērlīšu.

View this post on Instagram

A post shared by Lunya (@lunya) on Sep 12, 2019 at 1:47pm PDT

Mājas tērps, kas ļaus ādai uzelpot. Tā sastāvā ir 100% zīds, kuram, turklāt, piemīt termoregulējošas īpašības. Aizmirsti par svīšanu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!