Foto: Instagram

Ārkārtīgi patīkamais un siltais laiks liek pilnībā pārdomāt mūsu garderobi. Protams, brīvdienās varam uzģērbt iemīļotos un īsos šortiņus, niecīgu krekliņu, bet kājās aut pludmales čības un doties dabā baudīt pasakaino laiku, bet darba dienās tomēr sevi ir jāieliek zināmos rāmjos. Ko ģērbt siltajā laikā, dodoties uz darbu? Lūk, idejas iedvesmai.

Jāsaka godīgi, kad ārā pilnā spožumā debesīs mirdz saulīte, birojā nosēdēt ir diezgan grūti. Gan tāpēc, ka arī pašas vēlamies doties kādā nesteidzīgā pastaigā vai pie ūdeņiem pasauļoties, gan arī tāpēc, ka uzģērbtajās drēbēs nav sevišķi ērti un varbūt pat nedaudz karsti.

Tiesa, tā kā patīkamais vasaras laiks pie mums ir tikai dažas dienas, tad pārsvarā arī visas šim gadalaikam atbilstošās drēbes vēl gulst skapju dziļākajos plauktos, vien pa vienai atgriežot tās ikdienas ierindā. Svārki, vasarīgas blūzītes un kleitiņas, kā arī eleganti sakombinētas bikses ar kādu vieglu žaketīti – iztēlei nav robežu. Lai ātrāku padarītu šo procesu un patīkamāk justos darba vidē, vērts apskatīt gaumīgus tērpu salikumus, kuri būs gana pieklājīgi darbam, tā arī atbildīs pasakainajam laikam aiz loga.

A photo posted by Anna Fasano (@annarfasano) on Apr 26, 2016 at 8:25am PDT

A photo posted by Who What Wear (@whowhatwear) on May 5, 2016 at 4:25am PDT

A photo posted by Dentelle (@dentelle_store) on Apr 26, 2016 at 9:25am PDT

A photo posted by Anna Fasano (@annarfasano) on May 4, 2016 at 8:43am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!