Foto: PantherMedia/Scanpix

Tuvojoties jaunajai sezonai, kā arī laikam, kad pavisam drīz skolēniem un studentiem jāatgriežas ierastajās mācību gaitās, vēl pirms septembra sākuma ir īstais laiks paplašināt, nomainīt un ar dažiem aksesuāriem atsvaidzināt savu garderobi.

Iespējams, izvērtējot apģērbus pielaikošanas kabīnēs, tev šķiet, ka izskaties vienreizēji. Tomēr vērts atcerēties, ka jau iepriekš "Viņa" veica eksperimentu, kurā atklājās, ka atspulgs veikalos var būt mānīgs. Un, aizejot mājās, vari saprast, ka iegādātās drēbes nemaz tik lieliski neizskatās. "Purewow" modes eksperti izvirzījuši pāris faktorus, ko būtu vērts likt aiz auss, ja plāno doties iepirkšanās tūrē.

Izvēlies vairākus apģērba izmērus

Pat tad, ja skaidri un gaiši zini savu izmēru, drošības labad uz pielaikošanas kabīni paņem vairākus izmērus. Šādā gadījumā būsi droša, ka viss tiešām der un varēsi izvēlēties to apģērba gabalu, kas izskatās vispiemērotākais, jo dažkārt izmēri mēdz arī atšķirties. Šis padoms būs visvērtīgākais tad, ja iepirkties dodies viena, jo gadījumā, ja būs nepieciešams apģērbs citā izmērā un apkārt nebūs neviens veikala darbinieks, būs vien pašai atkal jāpārģērbjas un jādodas pēc kārotā izmēra. Šis process var būtiski ieilgt.

Nepareiza krūštura izvēle

Protams, dodoties iepirkties, tu vēlies justies ērti. Tomēr, piemēram, sporta krūšturī šikas blūzītes mērīt nebūtu prāta darbs – nekas neizskatīsies tik labi, kā tam vajadzētu.

Tu aizmirsti apsēsties uz mazā soliņa

Tas mazais soliņš ģērbtuves stūrī nav domāts vien priekš somiņas. Pabīdi to kabīnes vidū, apsēdies uz tā un paskaties, kā jaunās džinsu bikses vai svārki izskatās tad, ja būsi apsēdusies. Iespējams, tie iespiežas nedaudz ciešāk vai savelkas uz augšu, kas var būt viens no kritērijiem, kāpēc labāk izvairīties no šāda pirkuma.

Pareizās kurpes

Arī pareizajās kurpēs ir spēks. Ja iesi izmeklēt greznu kleitu, ir maza iespēja, ka sporta apavi kopskatu neizbojās. Tie var kalpot arī par iemeslu, kāpēc tajā dienā mērītie apģērbi var neiet pie sirds.

Apgaismojums var ietekmēt tavu izskatu

Vērts pagozēties jaunajā apģērbā kabīnē, tad iziet ārpus pielaikošanas kabīnes un paskatīties, kā tu izskaties nedaudz citādā apgaismojumā. Izmaiņas apgaismojumā arī var būtiski izmainīt to, kā apģērbs izskatās.

Pašbildes uzņemšana

Nē, garderobes bildes nav domātas, lai pārpildītu sociālos tīklus ar fotogrāfijām no sērijas "kā būtu, ja man būtu vairāk līdzekļu"! Tomēr, ja lieta ir iepatikusies, taču vēl kārtīgi nevari izlemt, vai to iegādāties – uzņem fotogrāfiju, apdomājies un, ja esi izvēlējusies to iegādāties – atgriezies!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!