Ķīpsalā, izstādes "Intertextil Balticum" laikā darbosies Stila salons, kurā Latvijā populārās stila un imidža speciālistes – Igita Gausiņa-Reke, Odetta Birmane, Agrita Grosbarte un Indra Miklāva – izstādes apmeklētājus konsultēs stila un individuālā vizuālā tēla veidošanā, portālu "Delfi" informē izstādes rīkotāji.

Speciālistes ieteiks, kā izveidot vizuālo tēlu atbilstoši jūsu personībai, profesionālajai darbībai, dzīvesstilam, ķermeņa uzbūvei un sejas formai. Savukārt vizāžistes un stilistes - Zanda Niedra, Ieva Bogdanova, Aiga Kromane, Dace Petrovska no "SLA" un "Avon" - izveidos jūsu individuālo krāsu paleti un ieteiks vispiemērotāko meikapu.

"Jau kuro gadu, mirkli pirms daba ir gatava krāsām un pārsteigumiem, nāk "Intertextil Balticum 2012". Tajā mode ir visā savā izvērstajā skaistumā un saturā. Cerības jaunajiem, informācija meklētājiem, iedvesma patērētājiem, satikšanās uzticīgajiem. Tā katru gadu, kā no jauna, dzimst idejas, iespējas un tiek plānota nākotne," izstādi apmeklēt aicina Latvijas Modes padomes valdes locekle Igita Gausiņa-Reke.

Pārmaiņu un pārvērtību trenere psiholoģe, skaistuma eksperte un praktiķe personīgā individuālā vizuālā tēla veidošanā Agrita Grosbarte aicina: "Ikviens, kurš izstādes laikā iegriezīsies Stila salonā, varēs saņemt individuālas konsultācijas imidža psiholoģijā, stila, frizūras, grima un koptēla veidošanā. Atklāšu, kādas ir vīriešu un sieviešu vizuālās uztveres atšķirības un ko apģērbs var pavēstīt par tā valkātāju."

Stila salonā darbosies arī Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas audzēkne Laura Jančauska, kura izstādes apmeklētājiem piedāvās uzzīmēt vispiemērotākā apģērba skici.

15. aprīlī ikviens interesents var apmeklēt modes dizaineres Indras Miklāvas lekciju "Saruna par stilu", kur dizainere stāstīs, kā veidot savu stilu, akcentēs populārākos stila virzienus, aktuālākās modes tendences un stila kļūdas.

Atgādinām - 13. aprīlī sāksies un līdz 15. aprīlim Ķīpsalā turpināsies nozīmīgākais tekstilnozares pasākums Baltijā – 17. starptautiskā tekstila, apģērbu, ādas izstrādājumu un ražošanas iekārtu izstāde “Intertextil Balticum 2012”, kas piedāvās jaunākās apģērbu un tekstilmateriālu kolekcijas, modes aksesuārus, profesionālas konsultācijas un pakalpojumus, ekskluzīvas modes skates, forumu un jauno modes mākslinieku konkursu “Habitus Baltija 2012”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!