Foto: instagram.com/krystin_lee/aglassofstyle/liketoknow.it
Neskatoties uz to, ka vasara līdz šim bijusi silta un saulaina, visus sezonai sagatavotos šortus, kleitas un topiņus taču neesi paspējusi uzvilkt, vai ne? Tieši tāpēc klāt ir jūlijs, kad varēsi nedomāt par trim džemperiem, bet pievērsties košām blūzītēm un siltajā vējā plandošiem svārkiem.

Stiliste Krista Timze uzsver, ka šovasar nevajag baidīties no košuma un raibuma – asimetriskas līnijas ir tieši tas, kas tevi izcels uz citu fona! Tāpat viņa iesaka skapju krājumos atrast apģērba gabalus, kurus rotā volāni un bārkstis, jo tie patiesi ļaus žilbināt.

Kamēr visas pļavas zied, laiks uzplaukt arī tev. Starp ziediem un vasaru var likt vienādības zīmi, un tieši jūlijā ziedi ir pilnbriedā. Ja vēlies saglabāt puķu motīvu, bet atsvaidzināt tēlu, lūko pēc vintāžas ziedu apdrukām.

Un, protams, neaizmirsti arī par vasaras aktualitāti – peldlietām. Liec somā lakatus, glītas un ērtas čībiņas, kā arī galvassegu. Starp citu, cepures vai platmales vietā vari izvēlēties zīda šalli, ko meistarīgi iesiet matos.

Nebaidies eksperimentēt un katru jūlija dienu sagaidi jaunā, stilīgā veidolā!

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Jun 1, 2018 at 4:30am PDT

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Jun 26, 2018 at 7:40am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!