Vasaras pirmais mēnesis jau aiz muguras – svelmes un saules piepildītais jūnijs deva iespēju valkāt visas iemīļotās kleitas, šortus un bikškostīmus, taču vasara nav beigusies un jūlija laika prognoze sola – karstums vēl negrasās atkāpties! Sveicot vasaras otro mēnesi, "Viņa" piedāvā aplūkot 31 tērpu salikumu, kas ļaus izskatīties gaumīgi jebkur.

Dažādi raksti nepiestāv formīgiem ķermeņiem? Īsiem cilvēkiem nevajadzētu vilkt bikses ar saīsinātām starām? Gariem cilvēkiem nevajadzētu vilkt augstpapēžu apavus? Modes industrija vienmēr nosaka, kā ģērbties ir "pareizi" un kā - "nepareizi". Taču patiesībā mode ir māksla un pašizpausmes veids un tieši tādēļ – eksperimentēšana! "Visu formu un izmēru sievietēm būtu jāvalkā tas, kas viņām patīk un kad viņām to patīk valkāt, un tas nebūtu jānosoda," portālam "In Style" norāda stila veterāne un "SHOWROOM" līdzīpašniece Ērika Henksa. Par modes likumiem, kas zaudējuši savu aktualitāti, lasi šeit.

Šis ir īstais laiks, lai savā garderobē atgrieztu bērnības modes tendences. Zeķes ar cakām, apavi ar sprādzēm vai sprādzes ar bantītēm, - kā izrādās, arī bērnībā iecienītos apģērbus un aksesuārus, izmantojot vien savu radošo prātu, ir iespējams gaumīgi ieviest pieauguša cilvēka garderobē. Šajā rakstā aplūko desmit bērnības iecienītākās modes tendences, kuras tagad vari iekļaut arī savā garderobē.

Jūlija vakaros, kad vējš maigi plivina matus un gaiss kļūst arvien dzestrāks, nepieciešams ģērbties nedaudz siltāk. Stiliste Krista Timze dalās ieteikumos, kā arī vēsākos un drēgnākos laikapstākļos ģērbties vasarīgi un nenosalt. "Mans galvenais ieteikums ir – ļaujies sajūtām un lūkot skapī pēc vasaras sezonas apģērba, ko viltīgi sakombinējot ar ziemas apģērba gabaliem iegūsi vasarīgu, bet gana siltu tēlu," stāsta stiliste. Idejas apģērbu kombinācijām, kuras valkāt vasaras vakaros, smelies šeit.

Turpinājumā aplūko gaumīgus un interesantus tērpu variantus katrai mēneša dienai, no kuriem vari aizgūt akcentus vai salikumus, kas tev šķiet saistoši un izmēģināšanas vērti!

Lai skaists un sievišķīgs jūlijs!





View this post on Instagram

A post shared by Gabi (@gabifresh)





View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton)





















Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!