Foto: Instagram
Diemžēl viena trešdaļa vasaras jau ir aiz muguras, taču labā ziņa ir tā, ka klāt ir jauns mēnesis un iespēja pierādīt savu gaumi ar pavisam jaunu sparu. Kā ierasts, arī šajā mēnesī piedāvājam elegantus tērpus katrai mēneša dienai.

Gatavojoties nepanesamam karstumam, vienmēr skapī jāpatur kāda nedaudz atsegtāka vai vējā plandošāka kleitiņa, kura liks tev uzmirdzēt kādā tveicīgā jūlija pēcpusdienā. Savukārt drēgnākai dienai lieliski noderēs tērps, kur kā pamatdetaļa izvēlētas bikses, taču pieskaņota kāda raiba jaciņa, žakete vai klasiski melnā ādas jaka.

Protams, kur nu bez ziediem jūlijā! Izvēlies kleitas vai kostīmus ar spēcīgi puķainu apdruku vai tik sīku, ka raibs gar acīm. Eksperimentē ar krāsām – koķeti sarkans, debesmannas rozā vai gaisīgi zils – piesātinātas krāsas atdzīvinās arī tavu ikdienu.Tikpat labi kādā dienā, kad vēlēsies būt nedaudz neitrālāka – uzģērb koši baltu blūzīti un nedaudz iespīlētus svārkus, galvenais, ka pati jūties lieliski!

Taču tāpat neaizmirsti par apaviem un aksesuāriem. Apavi – tās var būt vieglas sandales, ko, starp citu, saskaņojot ar zeķēm, var no modes nozieguma pārvērst par stilīgu odziņu, taču tikpat labi, tās var būt elegantas papēžkurpes vai sporta apavi. Runājot par aksesuāriem, jau iepriekš vēstījām, kādas ir aktualitātes rotu pasaulē, tāpēc viss, kas vajadzīgs, ir vien šiks modes tvēriens apģērbu komplektu saskaņošanā.

A photo posted by @stylefilesplus on Jun 30, 2016 at 4:48am PDT

A photo posted by Man Repeller (@manrepeller) on Jun 20, 2016 at 2:24pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!