Maijs mūs lutināja ar kārtīgu svelmi un sauli, kas, izskatās, ka turpināsies arī pirmajā oficiālajā vasaras mēnesī. Gaisīgas un spilgtas kleitas, izteiksmīgi aksesuāri, kā arī dažādu krāsu džinsa audumi nemainīgi ir modē – "Viņa" piedāvā ieskatu dažādās vasarīgās apģērbu kombinācijās, iedvesmojot patiešām modīgam jūnijam.

Skapī vai iemīļotajā veikalā jāsteidz meklēt arī pludmales tērpi, lūkojot pēc plāniem lakatiem un stilīgām cepurēm. Tas gan nenozīmē, ka pilnībā jāaizmirst par dažādu audumu biksēm vai jaciņām, jo kādā jūnija pievakarē, vērojot saulrietu, arī šādas drēbes var noderēt.

Zīmola "Dace Bahmann" radītāja Dace Krieviņa – Bahmane uzsver, ka šovasar vajag ļauties baltās krāsas dominancei – kā jau siltajā sezonā pienākas, lai izceltu maija saulē iedegušo ādu, lieliski palīgā nāk baltās krāsas apģērbs. Tāpat viņa skaidroja, ka balto krāsu akcents arī šajā vasaras sezonā ir aktuāls.

Runājot par aksesuāriem, gan praktiskam, gan arī gaumīgam nolūkam derēs deviņdesmito gadu iedvesmotas saulesbrilles. Tāpat vasarai piederas arī pītas somas un dažādi džinsa apģērbi.

Starp citu, arī šogad jūnijā tiek uzsākta jau par tradīciju kļuvusī akcija "30 dienas kleitās". Plašāku informāciju meklē feisbuka lapā.

  • Par to, kā radās akcijas ideja un kā to izdevās realizēt, šajā rakstā stāsta tās autore Ance Anna Šternberga.

Esi drosmīga, meklējot tērpu kombinācijas, kurās varēsi saulainajā jūnijā justies ērti, taču sievišķīgi, koši un šiki!

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on May 29, 2018 at 1:43pm PDT

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on May 1, 2018 at 4:30am PDT

A post shared by Sonia Lyson (@soniafrancex) on May 20, 2018 at 12:02pm PDT

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on May 2, 2018 at 9:34am PDT

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Apr 22, 2018 at 2:29pm PDT

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on May 11, 2018 at 8:55am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!