Foto: Publicitātes foto
Jau septīto gadu pēc kārtas Latvijas kūrortpilsēta Jūrmala gandrīz uz mēnesi pārtaps par pašmāju modes centru. Projekts "Jurmala Resort Collection" apvieno Latvijas dizainerus un sniedz viņiem iespēju prezentēt sevi plašai auditorijai. Līdz pat 6. augustam viesnīcā "Hotel Jūrmala SPA" būs atvērti "pop-up" veikali, kur ikviens varēs meklēt un, iespējams, atrast sev ko noderīgu.

Organizatori projekta laikā sola plašu modes pasākumu izvēli, kā arī jaunu līniju prezentācijas un pat debijas kolekciju skates.

Sestdien, 25. jūlijā pulksten 16 uz viesnīcas "Hotel Jūrmala SPA" terases norisināsies dizaineru kolekcijas modes šovs. Programmā paredzētas zīmolu DRESS&CODE, Karina Make, Varan, Flames, LA LI, Atelier Kristine, LA KILA, Olga Andrejevska apģērbu un Tom Frant, oBag, YAROSLAVNA aksesuāru modes skate, Latvijas Mākslas akadēmijas studenšu - Annas Gulbes un Martas Laimas Mielavas radīto apģērbu skate, kā arī nestandarta izmēra kolekcijas no zīmola Faravani.

Savukārt "pop-up" veikali ir izvietoti viesnīcas pirmajā stāva un ir atvērti no 12. jūlija līdz 6. augustam katru dienu no pulksten 11 līdz 20.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!